KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
22.8.17 18:50

@luciiin jj je možný že to někoho doporučí. mě taky doporučila, ale nakonec jsem šla jinak, protože to mám tři zastávky od baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.8.17 20:21

@Pesimistka prosím tě jak často tam chodíš? Jestli mám taky právě řešit vzdálenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
23.8.17 10:11

@luciiin no když jsem tam byla poprvé tak mě objednal na kontrolu hned na další týden a cca za tři dny na krev. teď tam jdu zase po 14-ti dnech. kontroly tam jsou častější tak je asi lešpší jít někam blízko. ať neprojezdíš půl dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.8.17 12:46

@Pesimistka tak uz mam v ruce žádanku. Ty první dvě hodnoty ok, ale ta třetí 8,9…jen tedy nevím kolik má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
23.8.17 12:50

@Pesimistka už jsem to našla, asi do 8,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
23.8.17 17:25

@luciiin tak to si měla taky jen o trošku zvýšený. uvidíš co ti řeknou. já mám od té doby glykemku úplně ukázkovou. trochu se hlídám to je fakt, ale zase jsem úplně přestala přibývat na váze a to mě trochu zneklidňuje. dnes začínám 29.týden a mám jen 4,5kg nahoře a to jsem před těhu nebyla žádnej cvalík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
23.8.17 17:28

Holky už nějak řešíte kojící věci? např. košili, trička atd? já si těďka koupila jen kojící košili na spaní abych měla do porodky a pak na doma, ale asi to zatím nijak hrotit nebudu. musím hlavně vymyslet v čem budu chodit na podzim až se ochladí. do běžné mikiny a bundy se nevlezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
24.8.17 14:40

Ahoj holky tak dnesni kontrola v poradku jen se mala nechce fotit :lol: Vysledky na cukr mam taky v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
24.8.17 14:48

@Pesimistka
Ja to zatim nejak neresila u nas v porodnici kosile pujcuji a na doma nevim jestli bych to snesla vzdycky se do kosile behem spanku zamotam :lol: Jinak ja uz pribrala 6 kg a neco ale stejne na me neni poradne nic videt :nevim: Taky nevim v cem budu chodit az se ochladi. Budu muset jet do Brna neco tehotenskeho koupit u nas nic nemaji a v c&a toho maji malo a jeste se mi to nelibi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
25.8.17 16:10

@Stupa no já si právě košili koupila takovou aby se dala kdyžtak zaměnit za domácí šaty tak pak uvidím jako co ji budu nosit. ale to tričko je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
25.8.17 17:20

@Pesimistka
Jako teoreticky na doma muze byt jakekoliv tricko s vystrihem nebo manzelova kosile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.8.17 22:54

@Pesimistka ty jo, dostat se u nás někam na diabetologii je fakt výkon :pocitac: nakonec jdu do města, kde ani nezaparkuju za za tyden. Tři neberou (včetně FN), ve dvou nezvedaji telefony, neskutečný…Volala jsem celý den.
Jaká hodnota jsi říkala, že je ok, do 6-ti? Omezení máš jen na dorty a poplatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.8.17 23:01

@Pesimistka našla jsem si tvůj starší příspěvek, do 6,7 je ok. Jsem zvědavá co nastaví mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.8.17 23:12

@Pesimistka ja četla, že to přibírání nehraje roli, když pribira mimco, což je logicky. Někomu se přeci vrací ve 3. trimestru i nevolnosti. Vím to, ale taky mě tyhle věci zneklidnuji, třeba když vidím jaká jsou bříška v mem týdnu s jedním mimcem nebo když vidím ty obr bříška na cukrovce :)…na jednu stranu nás to znepokojuje, na druhou máme být spíš rady…coz samozřejmě jsem, ale už se těším na přemereni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.8.17 13:52

@luciiin říkal mi, že jsou hodnoty na lačno do 5,1 a dvě hodiny po jídle 6,7. pokud to takhle udržím tak je to v pořádku. což se mi daři. poslední týden se nijak nekrotím, na oběd palačinky, zákusek, občas Kofola a nikdy mi ty hodnoty nad 6,7 navylezly. max jsem měla 6,3. myslím, že u mě provedli špatně ten první odběr kdy jsem víc jak 12 hodin měla hladovět. bavila jsem se i s doktorkou, že tak dlouhýmu hladovění se tělo brání a vylučuje samo glykemii aby se nezhroutilo. protože ty hodnoty naprosto neodpovídají těhu cukrovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí