Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jullinka9 ahoj moc držím palce aby vše dobře dopadlo. ten kousek mohl být opravdu zbytek Utrogestanu. Tobolka se naruší, účinná látka vstřebá, ale zůstane zbytek želatiny, který může takto odejít. Taky se mi to párkrát stalo, zvlášť když jsem ležela. Na to špinění zkus Ascorutin nebo vím, že se dává i homeopatikum Arnica Montana.
@Pesimistka
Tak to je dobre ze se drzis v norme sice verim ze to musi byt otravne ale hlavni ze je to dobre ![]()
@Stupa otrava to je, ale jsem ráda, že se to hlídá. co ty? jak se cítíš? kolikátý týden už jsi?
Holky ja mam po cukrovce, ale výsledky posílají lékaři. Takže první naber (nevíš jestli je ok), vypijes sladak, za hodinu druhý a za další hodinu třetí naber.
Holky na plicní vás posílají nebo ne?
Jo a překvapivě mě bylo chvilku docela spatne.
@luciiin určitě to bude dobrý. jsi dobrá, že si to zvládla. na plicní asi ne. nikdo nic neříkal.
@Pesimistka
Citim se dobre kdyz nejsem nekde kde je horko a vydychany vzduch to se kacim k zemi ale jinak v pohode. Co ty??? Ja to zvladas a co v praci dobre??? Jsem ted probihajici 26 tt.
@luciiin
Tim ze ti dali tu glukozu tak prvni odber byl v poradku. Sestricka mi teda aspon rekla ze to bylo v poradku ale ty dalsi dva odbery uz nerekla nic taky to poslali k dr. Taky mi bylo chvilkama spatne nastesti jsem mohla jit cekat ven na lavicku na vzduch a byl se mnou manzel tak kdyz mi nebylo nejlip tak jsem se o nej oprela a preslo to. Na plicni nikdo nic nerikal. Taky jsi dostala „jen“ kelimek nebo jsi musela vypit 0,5 l???
@Stupa to hrozně letí. jj to horko je děsný, ale teďka už je to lepší. dávej na sebe pozor. já zatím docela dobrý. v MHD je to zvladatelný, protože mě už pouštějí sednout. jsem unavená, bolí mě dost stydká kost, v noci toho moc nenaspím, ale zatím držím. příští týden už mám od čtvrtka víc jak 14 dní dovolenou, tak to už nějak doklepu a od 20.9. nastupuju na mateřskou. už se na to volno moc těším. konečně někam vypadnu a nejlepší na tom bude, že nebudu muset ráno vstávat a vstanu až se mi bude chtít. a hlavně už nastane zase akční období. už začnu víc koukat po kočárcích, postýlce atd a budu vše pomalu kompletovat.
@Pesimistka
Jj pozor si davam kdyz uz citim ze se mi tacina motat hlava tak si vzdycky sednu nebo drepnu a je to dobre ale to uz mzsi byt fakt neco. Hlavne ty se opatruj s tim cestovanim. Muj ted mel 14 dni dovolenou a uz jsem se tesila az pujde zase do prace ze me nebude rano nikdo budit
Konecne si taky odpocines a prospis se. V noci se taky casto budim. Jinak ja uz mam pokojicek koupeny a slozeny
chtela jsem jen slozit skrin at tam muzu skladat obleceni pro malou ale manzel uz chtel vsechno a ted kolem toho chodi a kocha se ![]()
@Stupa tak to máš super. taky bych už si to chtěla takhle poskládat a kochat se, ale přítel je pravý opak. ten zas má na vše dost času, ale jak nastoupím na mateřskou tak ho už snad zlomím a půjdeme nakupovat.
@Pesimistka
Kazdy chlap je jiny
Ted budes odpocivat a pak se zacnes nudit a pritele zlomis ![]()