KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
1.8.17 14:08

Ahoj holky jak se vám v tom pekle venku daří? Já jsem úplně hotová. Nechce se mi ani hýbat. Už abych měla dovču. Jinak ten cukr jsem měla přesně na hranici, hodnota ve čtvrtek byl 5,6 a pátek zatím nevím. Takže pomažu na diabetologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
1.8.17 14:14

@Pesimistka ahoj :mavam:
Akorát jsem chtěla psát. Popravdě ja skoro nic nedělám, je to fakt něco, ty tropy… Tak pokud byl na hranici, tak to snad nebude tak dramaticky…
Holky, koukala jsem na lahvicky od Aventu (ale i ostatni ) a jen u těch skleněných píšou, že je možná sterilizace. Nevíte jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
1.8.17 15:00

@luciiin Tak teď jsem koukala na návod lahvičky Avent a je tam napsáno, že se sterilizovat může. a není to skleněná lahvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
1.8.17 15:04

@Pesimistka tak super, já koukala jen na internet. Koupila sis tu natural?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
1.8.17 17:36

@luciiin ještě jsem žádnou nekupovala, ale máme je v práci tak jsem mrkla do návodu co je uvnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
1.8.17 20:15

@Pesimistka
Ahojky ja teda ty horka prezivam bud doma nebo v bazenku ale mam furt nejake pochuzky takze si toho moc neuziju. Kdy mas jit na tu diabetologii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
2.8.17 10:41

@Stupa to ještě nevím. zítra mám poradnu a doktorka mi teprve dá tu žádanku. to já už stříhám metr do dovolené. ještě 15 pracovních dní a hůrá na dovču a hezky odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.8.17 11:14

@Pesimistka
To ti verim ze se tesis na dovcu fakt te obdivuju ze zvladas v tech horkach cestivani z prace ja bych padala jak hruska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
2.8.17 13:00

@Stupa docela se tomu taky divím, ale vždycky jdu rovnou do sprchy a pak válendo na sedačce a větrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.8.17 09:15

Ahoj holky jak se vam dari???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.8.17 12:59

@Stupa ahoj, já musela mimořádně do ambulance, protože mi začalo tvrdnout bříško, teď asi měsíc mám časté kontroly. Ale vše v pořádku, tak snad to bude v pořádku i dal. Co ty, už jsi byla na cukrovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
9.8.17 13:21

@Stupa Ahoj docela to ujde. Začala mě hrozně bolet stydká kost. Doktorka mi doporučila Osteogenon na kosti, tak snad to bude lepší. Křeče pořád trvají, ale jsou lepší a občas tvrdne břicho, ale na kontrole dobrý. Čípek drží a malá se má k světu. Roste jak má tak snad to tak zůstane. V pátek jdu na tu diabetologii tak jsem zvědavá co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
9.8.17 13:23

@luciiin a bereš na to tvrdnutí hořčík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.8.17 13:48

@luciiin
Hlavne ze je vsechno v poradku. Na cukrovku se chystam v patek tak snad to zvladnu :lol: Ty uz jsi tam byla nebo kdy to mas jit??? Jinak bricho mi asi netvrdne nebo o tom aspon nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.8.17 13:51

@Pesimistka
Budu drzet pesti at dobre pochodis na te diabetologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí