KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
15.8.17 16:44

@Stupa to ani ne. spíš mě probudí potřeba na záchod nebo křeče a všimnu si, že malá kope. ale je to málo takže bych neřekla, že mě probudí ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 16:55

@Pesimistka
Stale te ty krece berou??? Ja myslela ze po tech lecich to bude ok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 17:01

@Stupa jj pořád. je to mírnější, ale stále mě to budí. kolikrát se mi úplně zkroutí nohy. je to fakt nepříjemný. beru už 5 tablet hořčíku denně a pořád to není ono. ale už nějak nemám kapacitu brát jich víc. i tak toho mám hodně. Euthyrox, 2 tablety Osteogenon, 5 tablet hořčíku a Femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 17:27

@Pesimistka
Nam v kurzu pani radila tkanove soli je to ciste prirodni neco jako homeopatika a jmenuje se to mag phos tak to jeste muzes vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 18:20

@Stupa díky za tip. zkusím na to mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 18:28

@Pesimistka
Neni za co :) doporucuje se to i pred porodem ze na jednu stranu to pusobi proti krecim ale pri porodu jsou z toho kvalitnejsi kontrakce ktere min boli tak to vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 18:40

@Stupa tak to by bylo super kdyby to opravdu tak fungovalo. z porodu mám trochu strach, ale zvládnout to musíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 18:47

@Pesimistka
Ja strach z porodu nemam beru to tak ze kazda tim musime projit a chci se na ten porod pripravit pomoci homeopatik a vsim co se da :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 18:52

@Stupa tak to já taky. není to, že bych měla úplně panický strach, ale mám trochu obavy aby šlo vše dobře a malá byla v pořádku. proto jsem i chtěla chodit do předporodního kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 19:32

@Pesimistka
Ty obavy aby miminko bylo v poradku mame vsechny musime verit ze bude :) Kurzy doporucuju byla jsem s nema spokojena meli jsme lekci i pro tatinky jak nam muzou byt napomocni pri porodu a kdy se naopak maji stahnout do pozadi :lol: Prvni co jim pani rekla ze jejich doprovod je dobrovolny a ze kdyz jim budem nadavat tak at si to neberou osobne ze rodici zena si toho ani neni vedoma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 19:38

@Stupa no já mám právě v kurzu 5 lekcí a na všechny se mnou půjde přítel, tak jsem ráda, že si to taky prožije a budu vědět co a jak. bude to asi docela sranda, zvlášť když budeme nacvičovat porodní polohy a jak si ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 19:42

@Pesimistka
Tak to je dobre ze bude chodit s tebou. My polohy jako takove netrenovali jen nam je pani nazorne predvedla dokonce i zvuky co muzeme vydavat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.8.17 19:47

@Stupa tak to muselo být taky docela vtipný. jsem na to právě hodně zvědavá, ale jsem ráda, že jsem si to zaplatili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.8.17 20:05

@Pesimistka
Bylo to vtipne ale vedela o cem mluvi dela porodni asistentku uz radu let :) Mela jsem na vyber kam na kurzy chodit bud k ni nebo u nas do nemocnice ale v te nemocnici to maji strasne na dlouho a taky doba trvani jednoho kurzu 4 hod a to uz si myslim ze se nikdo nemuze dostatecne soustredit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.8.17 16:50

@Stupa nn, u nás ti vezmou krev a hned to vypijes, takže výsledky určitě neměla. Bylo to v 0,5 kelímku, ale tolik tam ty tekutiny nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí