Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Aha u nas se prave ceka na prvni vysledek pokud je dobry tak se pije a pokud to neni dobre tak prijit znovu. Svagrova byla u nas v nemocnici a musela si prinest 0,5 l cerneho caje do ktereho ji to dali a ja byla jinde a tam mi to dali do vody a bylo toho rekla bych 0,3 l i prichut jsem si mohla vybrat ![]()
@Stupa příchuť?
to je dobrý. U nás dostaneš nějakou, nevím jakou, ale nebyla ošklivá a do 5-ti minut vypít.
@luciiin
Jj vybrala jsem si limetku a vypit jsem to musela ihned pred sestrou
Takova preslazena stava to byla ale nevadilo mi to s manzelem jsme si po poslednim odberu zasli dat chlebicek ![]()
Ahoj holky tak dneska kontrola na diabetologii v pořádku. Hodnoty jsou dobrý, ale cholesterol mám vysoký. Co vy? Brali vám krev na cholesterol?
@Pesimistka tak super
Zatím nebrali a kde ti ho brali? U gynekologa nebo na ty diabetologii?
@Pesimistka
Ahoj tak to jsem rada ze to je dobre. Na cholesterol nevim ze by mi neco nabirali. Mas ho moc vysoky???
@luciiin bral mě to ne té diabetologii. mám cholesterol 8 a normální hladina je 5. ale říkal mi že v těhotenství a zvlášť ve třetím trimestru je to normální nález. že jsou ty tuky potřeba k růstů a dobrému vývoji. tak mu budu věřit. 31.8. jdu zase do poradny tak se na to zeptám
@Pesimistka 31.8. jdu taky
pokud ho změří mě, tak bych taky řekla, že bude vyšší, máme to v rodině… nezávislé na životospráve. Nemám mormalne vysoky, ale je jen kousek pod hranicí, a to ať dělám co dělám a když říkáš, že se zvyšuje…
Ahoj holky tak ode dneška beru estroferm (jen se do toho kolečka nemůžu dostat
) 30.8 utz a pak uvidíme na kdy vyjde ket. ![]()
@luciiin fakt? a koli jsi měla hodnoty? kdytam jdeš? pak dej vědět co ti řekli, ale asi taky dostaneš glukometr a budeš měřit
@Pesimistka ja ještě nevím, teprve si musím zajet na gyndu pro žádanku a pak se objednat. Dnes mi volala sestra, že nebyl v pořádku ten třetí odběr. Nevím co to znamená, že cukr napadal dostatečně rychle?
No zajedu tam tenhle týden, tak uvidím. Mělas nějakou cekacku nebo te vzal hned?
@luciiin no chtěl mě vzít hned ten den co jsem se objednávala, ale nemohla jsem odejít z práce tak mě vzal hned další týden
měli by tě vzít brzo a jak si tam budeš volat tak se zeptej jestli berou těhotný. mě totiž doktorka říkala, že ne každej diabetolog je bere
@Pesimistka aha tak to jsem nevěděla. Možná mi přímo řeknou kam mám jit.