Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa no volala jsem si pro výsledky, HCG je 1904 a co s tím špiněním to se sestřička poradí s doktorem, takže fakt nevím
@Jullinka9
Hodnota je krasna a verim ze to bude dobre. Spineni nekdo miva a pokud to neni jasna cervena krev tak neni nic ztraceno ![]()
@Jullinka9 to je krásná hodnota. Do ultrazvuku ti asi nikdo nic na 100% nepovi, kdypak ho mas? Za 14 dní? Ale asi by alespoň něco rekl další naber na HCG.
@Stupa no dostala jsem glukoměr a budu 4× denně měřit cukr. dal mi papír co bych měla jíst a co ne. víceméně mě nic nezákazal, jen sladký zákusky a mám jíst tak jak jsem zvyklá. týden mám pozorovat co mi jak zvedá glykémii a pak dle toho zavedeme přísnější opatření. pokud udržím glykemku pod 6,7 tak to bude ok, jinak asi inzulíny. v pátek jdu zase na kontrolu
@luciiin koncem měsíce jdu zase do poradny, tak se jí zkusím na ten Magnosolv zeptat
@Pesimistka
Budu drzet pesti at se to podari udrzet tak aby sis nemusela pichat inzulin. Mel s tim nekdy neko v rodine problem???
@Pesimistka @Stupa tehotenska cukrovka prý nemá nic společného s cukrovkou v rodině, dědičnosti apod.
@Stupa no babča cca poslední rok bere léky na upravení hladiny cukru, ale inzulíny si nepíchá. zatím se v těch hodnotách držím, tak uvidíme co dál. ale je to otrava si pořád hlídat 2 hodiny po jídle abych si to změřila. musím to tahat všude s sebou. dneska jsem si to musela píchnout v tescu, protože jsme se po dopoledne trochu zdrželi výběrem povlečení
@luciiin no těhotenská asi ne, ale můžeše mít genetický předpoklad, že budeš mít cukrovku i po tom. tak tě dle anamnézy víc hlídají a dělají se po porodu každý rok odběry a i OGTT. tak mi to teda říkal doktor.
Holky, máte mít v ramci těhotenství ještě další vyšetření? Jako praktického apod.?
Holky, 11den po ketu. Že by se konečně poštěstilo? Je tam, viďte?
@luciiin
Ahoj jj u obvodni jsem uz byla a k zubarce jdu zitra jinak myslim nic dalsiho.
@Pesimistka @Stupa ja mam jit taky k obvodnímu, ale musela jsem se zeptat
a ještě na EKG