Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakaramelka
Ahoj drzim pesti at se zitra u tebe hezky zabydli ![]()
Ahoj holky tak dnešní cukr neproběhl. Měla jsem zvýšené hodnoty, tak mě poslali domů. Zítra tam musím jet znova
@Pesimistka
Ahoj jak to??? Snad to bude zitra dobre budu drzet pesti. Ja dnes dostala zadanku a behem pristich 4 tydnu si tam mam zajit.
@Stupa nevím. přitom jsem dodržela všechny pokyny a i tak jsem měla zvýšenou hodnotu. snad to bude zítra už dobrý a budu moct test podstoupit.
@Pesimistka
Jeste se tak trapit s cukrem. Zitra uz to bude urcite dobre uvidis ![]()
@Pesimistka tak mě ani instrukce nikdo nedával. Jen, že se ráno můžu trošku napít čiste vody, jinak na lacno a mám přímo termin, objednávaji na konkrétní tyden. Zítra držím palce.
@luciiin
Mne jen sestricka rikala ze jist naposled v 9 vecer a ze muzu jen vodu z kohoutku a objednavat se nemusim ze tam mam jit kdy se mi bude chtit. Abych tam vubec dosla ![]()
Ahoj holky nemáte některá doma nevyužité zbytečky - Gonal, Puregon, Ovaleap? Koupím. Bude mi chybět cca. 400j nad rámec co hradí VZP. Děkuji ![]()
@Stupa tak to máš dobrý. já mohla jíst naposledy v 18hod a pak už jen pít čistou neslazenou vodu. dneska ten cukr byl taky zvýšený tak si musím zavolat doktorce a domluvíme se co dál.