Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa jj, kontrola v pořádku, oba mají přes 400g, ale doktorka mi dala zabrat, furt do mě hrozně zduchala, fakt nepříjemný. Fotit se nechtěl nikdo ![]()
Ty jo to je divný, že mi tedy neřekla, že bych neměla jíst atak.
@Pesimistka ale není to nějak vážný, ne? Pri nejhorším ti asi nasadí dietu?
@luciiin to právě vůbec nevím když mi neřekli ty hodnoty. uvidím co mi řekne doktorka v pondělí. s tou dietou fakt nevím. moc nepřibírám a sladký prakticky nejím. jen ovoce. takže nevím co bych ještě měla z jídelníčku vyřadit.
@Pesimistka aha, tak uvidís. Ale jestli ti budou chtít nasadit dietu, tak ti ovoce asi zakazou. Určitě bude záležet, jak rikas, na těch hodnotách
Ahoj holky, jsem 11. den po Ket 6ti denní blastocysty po PGD. dneska ráno test negativní. mam jen nafouknutá prsa a už 3.den mě pořád bolí hlava (na bolest hlavy vůbec netrpím).beru utrogestan 2×0×2,už mám 2 dny zpoždění ms, po opu jsem ho brala také a ms prisla i přes něj v termínu jak měla. nemate někdo takovou zkušenost? Ted jsem si měřila teplotu a mam 37,1°.Jinak bez příznaků, sem tam mě pichlo v břiše, hlavně první 3 dny a pak okolo 6 dne. Nevim co si mám o tom myslet…
@luciiin
Skoda ze se nechteli fotit ale hlavni je ze jsou obe deticky v poradku. To je zajimave ze ti nedali instrukce pred tim testem. Kdy tam mas jit???
@micina13
Ahoj treba se zadarilo. Jeste mozna zalezi na citlivosti testu nekomu muze ukazat pozdeji.
@Stupa to jo, prý jen na lacno. Asi pro jistotu taky nebudu třeba od 21:00 jist. Mám přijít 15.8. v 7:00
@luciiin
Jeste mi rikala sestricka ze ten den pred mam mit mirnejsi stravu ale nevim co presne myslela asi ze nemam pred tim vyluxovat cukrarnu ![]()
@luciiin
Co jinak??? Uz zvladas vic pit??? Ja uz zase zvladam cistou vodu ![]()
@Stupa jj, taky už ji piju, ne tedy jako dřív, ale už ji davam ![]()
Zase mají přijít ty vedra, a to jsou prý nejlepší minerálky, jinak se to s nima nemá přehánět, ale v těch vedrech jsou prý lepší než čistá voda.
@luciiin
Jj obcas piju i mineralky a ted mam nakoupene kojenecke vody a ty jsou mozna tak akorat. Jinak si delam i ledovou kavu (bez kofeinu) se zmrzlinou ![]()