Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky zitra nás čeká KET, někdo kdo je na tom podobně ![]()
Ahojky vsem, ja jsem aktualne po nezdarenem ET, ale ocekavame KET co nejdrive ![]()
Ahoj holky
@Lucmína dekuji ti
@Tony82 paní 5 tej ja jdu na první KET po 2 IVF kdyz to prý nevyjde tak laproskopie( připlatili jsme si AH) tak doufam ze to vydrží
@Lotty83 tak si budem aspoň předávat info
@kpklarka držím palecky ![]()
Ahoj holky tak uz mam bojovnicka v sobě, ted uz jen vydržet 14 dni
![]()
@Petulka1312 tak moc držím palečky!!! Jj… JEN vydržet 14 dní. Dlouhých 14 dní
Můžu se zeptat kam chodíš? Já jsem. Genneťačka.
Ahoj holky, prosím, máte KET ve stimulovanem nebo nativním cyklu a kolik máte před transferem sliznici?
@luciiin
já jsem v nativu a 11dc jsem měla tuším necelých 8mm. Meknu ráno do zprávy. Doktorka byla jako vždy spokojená. Ráno začínám Utrogestan
@Lotty83 dekuju, je teď beru Estrofem a mám sliznici nižší než minulý cyklus bez nej ![]()
@luciiin Já asi nikdy problémy se sliznicí neměla. Jdu po 5 a vždycky ok. Znáš Fertipronu (Nosifol, Inofolic)? Suprově se mi o ní srovnal cyklus. O ovulaci vím bezpečně i bez ovu testů. A určitě i na tu sliznici to ude mít vliv.
@Lotty83 jj, Inofolic jsem zase v lednu začala brát. Cyklus mám pěkně rozhazeny po stimulaci. Já třeba vím, že je super na sliznici kontryhel, ale prý ho zase nedoporučuji při stimulaci. No, v pondělí budu chytřejší… chtěla bych jít na KET teď v únoru, ale samozřejmě za předpokladu, že bude vše ok.
@luciiin já kdysi brala Nosifol. Fertiprona je od českého výrobce, je levnější (269) a navíc má tuším inositol. Doporučila mi ho moje dr v CAru. Jj… tomu rozumím, nemá cenu se do transferu hnát za každou cenu, škoda ztraceného embrya. Kolik jich máš? Tak ale šance stále je. Moc držím palce