Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lotty83 jj, děkuju. Šance určitě je. V Heliosu transferuji, myslím, od 5mm a Helios má prý skvělou úspěšnost. Já mám cca 7,5 mm… máme dvě, ET nevyšel. Kdyby nevyšel ani KET, asi bych přemýšlela nad změnou centra.
Budete dávat ve středu jedno?
Na rozhozeny cyklus mi pomohl Gynex kapky, je to sice lahvička za 500 Kč ale určitě doporučuji ![]()
@luciiin určitě normálně dej do vyhledávače Gynex kapky a tam si toho hodně prectes, jsou to jen bylinky ![]()
Ahoj, můžu se přidat? cca začátkem března mě čeká 4 KET. Druhý KET z druhého IVF
@Petulka1312 já právě vyhledávaná kontryhel, taky jen bylinky a v některých CARech ho nedoporučují, někde snad dokonce zakazují ![]()
@luciiin jestli můžu reagovat, tak v CAR mi bylo řečeno, že kontryhel nevadí pokud se pije ve zdravé míře. což je max dva šálky za den. prý obsahuje estrogen, který v nadměrné míře ruší ovulaci
@Pesimistka aha, já právě cetla, že někde vysloveně nechtějí, aby se pil. Já se na to ptala svého doktora teď přede dvěma dny a neřekl mi na to vlastně nic „jsou na to dva pohledy, někteří lékaři ho nedoporučují, někde to neřeší…“. Ale kdybych věděla, že budu mít tyhle problémy, tak to urcite zkusim… teď nevím jestli to má ještě cenu. Ale asi si ho večer dám ![]()
@luciiin pokud to nepřeháníš tak cenu to určitě má. mě krásně srovnal cyklus a piju ho vždy jen od začátku cyklu do ovulace.ke to i pro můj dobrý pocit, že dělám něco navíc. jinak beru Femibion a detoxikační čaje. kdy máš jít na KET? a pochopila jsem správně, že chodíš do Heliosu?
@Pesimistka nene, nechodím…ráda bych, ale jsem že západních Čech. KET bych měla mít v tomhle tydnu, ale zatím nemám nic moc tu sliznici
před chvilkou jsem si dala červené víno a za chvilku si dám kontryhel
…jak nejsem zvyklá na víno, tak se po sklence pěkně motam ![]()
@luciiin aha tak to jo.ja jen ze si o heliosu mluvila tak me to napadlo. a chcete prvni mimco nebo uz ditko mas? ja ted cekam na ms a pak snad ket.uz aby to bylo
@Pesimistka dítko nemám, nebyl správný chlap
Helios mám jen načtený a vážně jsem tedy uvažovala, že bych tam začala jezdit
@luciiin já do Heliosu chodím a jsem hodně spokojená.prim.Texl je úžasnej člověk a i jeho personál je super. mají hodně lidský přístup. dva měsíce jsme řešili problém v těhotenství a chovali se výborně. já jsem taky bezdětná.
@Pesimistka jj, na Helios jsem asi vždy cetla jen pozitivní zpětnou vazbu. Ty tam tedy postupujes 2. IVF?
@luciiin no prvni IVF bylo loni v unoru, z toho dve embryjka, prvni se chytlo, ale v 5.tydnu jsem potratila, druhe se nechytlo. Druhe IVF bylo loni v srpnu, opet dve embryjka. prvni se chytlo, ale v 19.tydnu jsem musela tehotenstvi ukoncit a porodit miminko kvuli geneticke vade neslucitelne se zivotem a druhe mame zamrazene a ceka na ket