Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka jj, děkuju… no jedeme až začátkem března a to bych měla mít kontroly, tak uvidime.
@Pesimistka to doufám, ono ale těžko říct. Mám po stimulaci dost rozhazeny cyklus, takže nedokážu říct jestli MS přijde 28. DC, 35. nebo budu muset na Agolutin ![]()
@luciiin jj ta stimulace je v tomhle potvora. rozhází to cyklus a pak trvá než se dá zas do kupy.ale třeba to bude dobrý a brzo nastartuje.
@Lotty83
držím palce, my ho máme o měsíc posunutý, takže až březen.
@Pesimistka jj, to jo… právě proto máme mít KET ve stimulovanem cyklu, protože v nativním musí dojít k ovulaci, a ta kvůli tomu nemusí dojít a na srovnání cyklu bych taky mohla čekat jeste měsíce ![]()
@luciiin no to jo.asi to je pro vás nejlepší volba. doufám, že už se povede
@Lotty83 držím palce aby se dobře zavrtalo a bylo vše v pořádku
@luciiin ahoj jj dorazila v plné parádě. Příští týden jdu na kontrolní UTZ a snad bude moct být KET
@Pesimistka tak super. Já ji čekám az cca za týden až 10 dní, ale zítra vysazuju utrogestan, tak taky může dorazit úplně jinak…
@luciiin no po tom utroši by měla dorazit brzo, tak snad nebudeš mít zpoždění. já se toho příštího týdne snad nedočkám. pokud půjde vše dobře tak by měl být KET cca 4.března. což vychází přesně rok po prvním KETu