Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka jeee, tak to už máš za chviličku.
Taky doufam, že nebude mít zpoždění…vždy mi po vysazení přišla cca po týdnu. Navíc pokud bude mít zpoždění, můžu jí dostat na dovce ![]()
@luciiin to jo je to za pár dní. moc si přeju aby bylo vš v pořádku
@luciiin jj testuju už od 6 dne a je to stále negativní. Dnes jsem 9 den a nic. Tak že to asi zase nevyšlo. Zitra bych to měla dostat. Mám jen 4 Utrouše, tak že pokud to dostanu, tak je to jasný. A středeční HCG to jen potvrdí ![]()
Jj blastocysta, ještě pokaždé připlácíme AH. Ještě jednu blastu máme a pak 3 IVf. tentokrát už s PGS
@Pesimistka kéž by, ale už tomu nevěřím. V dubnu bude pokus číslo 4.
@Lotty83 čtvrté IVF nebo čvrtý transfer? já budu snad moct jít začátkem března na čtvrtý KET. věřím, že se každé z nás tento rok už zadaří. už to prostě vyjít musí
@Pesimistka 4 KET. Nakonec jsme se doma dohodli že do dalšího (4tého) KETu nepůjdeme a domluvíme rovnou 3IVF s PGD. Teda až na něj našetříme
A asi si i potřebuju na chvilku od všeho odpočinout, psychicky. Nejsem moc člověk který se hroutí, nepovede se, no neva další pokus jo. Ale tentokrát už mě to celkem sejmulo.
@Lotty83 to věřím. je to masakr.taky jsem uvažovala o třetím kole komplet IVF s PGD, ale přítel zatím nechtěl dokud máme ještě jedno zamraženo
@Pesimistka tak to je super
mě samozřejmě ta dovolená vlezla do kontrol před KET… ![]()
@Pesimistka tak možná neposuneme
…jsem volala a půjdu na ultrazvuk asi 17 DC, tak snad bude vše ok… léky beru