KET/ET 2017

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
7.3.17 08:21

Jinak ja vcera byla na kontrole a sliznice prej vypada velmi dobre byla neco pres 7 mm a jeste jsem dostala intralipidovou infuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 09:55

Od doktorky mam doporuceno zavadet jen jedno. To je asi mensi sance co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 10:21

@NatalkaNatka
Taky budeme zavadet jedno. Pri et mi embryolozka nedoporucovala dve rekla mi ze jsem dost drobna na pripadne dvojcatka ale dr rekl ze bez problemu ale ze je lepsi jit tou cestou vice transferu. Navic rekl ze at uz dame jedno nebo dve tak ze ta sance je stejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 12:22

Oni, se me ani nikdy neptali kolik jich chci, automaticky si to tak rozhodli. A kdy jdes na transfer? Ja jsem tento tyden doma, ale pak uz jdu do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 12:57

@NatalkaNatka
V pondeli pujdu na transfer tak snad ta 13 bude stastna :lol: Taky si chci vzit tyden a pul dovcu a pak dva dny v praci ale nevim jestli mi dovcu daji koleginka je nemocna tak jsem tam ted sama ale kdyz nedaji tak si vezmu neschopenku. Kolik uz mas za sebou transferu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.3.17 14:03

Holky/ženy držím Vám palce :)
já tedy do práce chodím, nedovedu si představit, že bych byla doma. vzala jsem si volno jen na den transferu a potom jsme jeste s muzem byli na nakupech, na prochazce apod. :)
prostě věřím, že to teď vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 15:38

Prvni ET dopadlo dobre, embrio se chytlo, jen bohuzel vycestovalo ven z delohy dirkou o ktere nikdo nemel tuchy, 2 a 3 Ket nic, 4 ket jen gestacni vacek, takze ted 5 pokus. A jak si na tom ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 15:41

Jinak taky jsme sla vzdycky do prace, ale ted jsem si mohla vzit na tyden volno, tak proc to nevyuzit vid…a jednou to teda zkusim s odpocinkem..ikdyz mam teorii, ze tehu si nevylezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 15:42

@yareah
Drzim pesti at se vydari. Ja prave delam 12hod smeny takze radsi budu odpocivat a v praci bych na to myslela stejne. Potom pred krvi bych chtela na 2 dny do prace to uz by me stalo dost dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 15:44

@NatalkaNatka
Bylo by skoda toho nevyuzit. Moc me mrzi ty nezdary :-( Ja mela jednou prirozene mimodelozni a po ivf taky ale samo se vstrebalo. Ted me ceka prvni ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.17 15:52

Clovek musi byt pozitivni a verit v uspech. Ikdyz teda kontroluji kazdy svuj pohyb. To je des..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.3.17 15:54

@NatalkaNatka @Stupa tak to chápu no, když máte tu možnost nebo děláte dlouhé směny. já dělám 9hodin a práci která mě baví naplňuje, takže doma bych se nudila a jen gruntovala.
holky já se tak těším na pozitivní test :D
ty prvni dva nepovedene pokusy me dost psychicky vystavily. ale to vy asi dobre znate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 16:01

Holky a co berete za leky??? Ja od 1 dne cyklu estrimax a od zitrka zacnu utrogestan, anopyrin a prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.3.17 16:03

@yareah
Kolikaty jsi den po transferu??? Budes testovat nebo cekat na krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.3.17 16:23

@Stupa já beru jen 3×1 utrogestan… jsem 5.den a budu rozhodně testovat, nevydržím to :D
jen se ještě rozhoduji kdy, nejraději bych hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital