Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NatalkaNatka tak snad je prcek už zavrtanej.kdy budeš zkoušet testík? já jsem dnes 7.den po KET 6-ti denní blastocysty.byl to můj čtvrtý KET. prý embryjko taky vypadalo hezky tak snad se drží.
@NatalkaNatka tak taky koukej jen lezet ![]()
Jinak devcatka ja furt zkoumam ten test, svitim si na nej baterkou v telefonu az me napadlo ho prosvitit ze spodu.. a prosvita tam druhaaa
doufam ze to nedelaji vsechny ![]()
Doufam, ze uz je zavrtanej..a kdy budes testovat? Ja to nejak vydrzim (snad) po vikendu
ale vubec nic necitim..teda krome prsou.
Yareah…doufam, ze priste test uz bude o neco vic videt..a jak se dnes citis? uz je to lepsi?
@yareah ta snad to bude dobrý a bude na dalším testu výraznější. já na to jdu zítra. už se začínám hodně těšit
@NatalkaNatka ono většinou žádný příznaky jsou dobrý znamení. mám to od holek z jiné diskuze
@NatalkaNatka @Pesimistka Holky dnes se cítím nějak smutně, začínám mít strach že to nedopadne.. ale prostě musíííí!
@Pesimistka držím Ti moooc palce, budu čekat jak nám napíšeš výsledek!
jupjup
Ja mam taky takove navaly…jsem pozitivni, ze to klapne a pak me zachvati panika a strach..a pak bud po transferu klidna…to proste nejde..budu se tesit na vysledek
No a ja ted i po tom vsem vim, ze i pak neni vyhrano..minule jsem se radovala z pozitivni krve a pak na ultrazvuku jen gestacni vacek a dal uz nic..takze pro me to budou mety..prvni dve carky, pak krev, pak ultrazvuk…ale odhodlana jsme asi jako my vseci ![]()
@NatalkaNatka to je super být odhodlaná!
holky taky pořád na to myslíte? ![]()
Myslim, myslim, dnes jsem se vice hybala a nejak citim tlaky pod briskem..
@yareah taky celej den. dneska se mi dokonce zdálo, že testuju a byl pozitivní. snad se to vyplní.
Holky musí nám to vyjít. prostě musí
@yareah zkusíš testnout zítra jako já?
Je se mate, ja jsem zitrka teprve paty den..budu na vasi myslet.
dopadne to vse dobre ![]()