Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte ženy, tak já nevydržela a lituju
jsem 6.den po KET, samozrejme co jsem cekala ze? jako kdyz brejlim dyl tak tam naznak vidim, ale dokud tam neni jasna ruzova carka, tak jako by tam nic nebylo
přikládám…
@yareah tak si mě v tom nechala samotnou? já zksuím vydržet do toho pátku, ale mám takovej pocit, že to bude dobrý. ty to cítíš jak?
@Pesimistka já ti nevím… pořád věřím že to vyjde, ale občas mě nahlodává červíček pochybností, obzvlášť když v bříšku někdy necítím žádné píchání ani nic… musííí to vyjít! šli jsme na ket kdyz bylo krasne pocasi a ja tomu verim ![]()
Ja tam neco zahledla, tak snad…ted uz jen silit..
no ja mam jeste cas dnes teprve treti den, takze test az tak po vikendu.
@NatalkaNatka ježiš no kéééžby
doufám, že tam brzo bude a ne jen vyfantazirovana
@NatalkaNatka vubec ne… už přešlo i píchání v břiše co jsem měla při každém KETu i když se to nevydařilo… předevčírem bylo skoro pořád, včera občas a dnes skoro vůbec. zaráží mě to. říkám si že se tam třeba nic neděje ale to se nedělo ani předtím a píchalo to. a nebo to ani nevnímám ![]()
prostě tam bublina je a basta! ![]()
Taky na ni mluvim, ze tam je
budu si pak muset jit koupit nejakej testy, vzdycky je u nas na klinice davali a ted uz v ramci setreni jsem nedostala ![]()
No to je to nejmensi..stejne musim do lekarny pro leky..dostala jsem jeste injekce do bricha kazdy den na srazlivost krve.
@NatalkaNatka jeeeej chude
to by me hrablo, stacila mi stimulace… první dny uplne v pohode ani jsem to necitila ale ty posledni dny to bolelo jak pes jak jsem mela uplne rozpíchaný břicho :/ a samá modřina
@yareah přesně tak. hlavně pozitivně. jsem na tebe zvědavá. kdy budeš zase zkoušet? zkus test Dr.Max a nebo Pepino z DM prý ukazují brzo
@Pesimistka vubec nevim kdy :/ možná pátek, sobota… kdy se odhodlam ![]()
test možná zkusím jiný ačkoliv si nemyslím, že by v nich byl velký rozdíl, když mají stejnou citlivost.
@yareah to jo, ale prý mají jiný obsah barviva. proto bývá např. Pepino tmavší. aspoň to říkali holky co jsou dlouholetý testovatelky. já jsem chtěla testnou teď. docela si mě nahlodala, ale jsem hroznej srab
@Pesimistka ahááá no tak nevím
třeba pak zkusím jiný… podívej se, klidně si ho udělej, ale musíš si pořád říkat, že je kdyžtak ještě brzy a dělala jsi ho jen orientačně