Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin tak snad to půjde a kdy bys měla mít cca KET? co bereš za léky? já dnes píchla Pregnyl a od soboty začínám Utrogestan 1-0-1,už aby byla středa
@Pesimistka no, nevím jestli je postup správný, ale doufám, že vědí co dělají. V přirozeném cyklu sliznice vyšší než 8mm, s estrofem necelých 8mm a teď to ještě jednou zkusíme jestli budu reagovat líp. No, uvidíme… Blbe je, že nemůžu na tu kontrolu 14 DC, ale věřím, že to bude dobrý.
@luciiin a pregnyl píchat nebudeš? KET se dělá cca 19DC ne? aby to vycházelo cca 6 dní po Pregnylu.teda tak to mám já
@Pesimistka nene, nebudu… při lécích na sliznici se právě ovulace nevyvolává, spíš ji zastavují. Mám v papírech, že by měl být KET 20. nebo 21. DC.
@luciiin aha,tak to jsem nevěděla. já měla vždy KET bez léků tak jsem ostatní varianty nestudovala
@Pesimistka no, jsem jsem z toho taková všelijaká, protože většině CARu by asi sliznice 8mm stačila
a jak to vypadá, na tyhle léky nereaguju ![]()
@luciiin to jo já jsem měla v tu středu 8mm a doktor říkal, že sliznice je krásná, tak to je zvláštní, že u vás to nestačí
@Pesimistka hele úplně divný… u nás ji minimum 8mm, když jsem je měla (asi 8,1), tak že zkusíme ještě estrofem, s tím bylo jen 7,5mm a doktor mi řekl, že to chce těch 8, ale že záleží na mě a pokud řeknu, tak transfer udelaji. Jenze kdyz te tohle tvuj doktor rekne, tak te to zvykla, jako že doporučuje pockat. Byla jsem z toho taková přešla a pokud by to teď neklaplo, změnila bych centrum.
@luciiin to chápu. je to děs. kdyby to nevyšlo, tak ti bude líto, že si neposlechla doktora, že to mohlo vyjít kdyby si počkala. tak uvidíš co řeknou na kontrole a snad to bude nad těch 8mm
@Pesimistka přesně jak píšeš, vycitala bych si to… No, snad to teď bude dobrý. Tobě už se to krátí, viď? ![]()
@luciiin já bych na tom byla stejně. já doufám, že bude vše v pořádku i u tebe a KET dopadne na jedničku. jj mě se to krátí. dneska mám odpolední tak dnešek uteče a zítřek nějak překlepu. dneska začínám pít ananasovou šťávu, tak snad k něčemu bude
@Pesimistka dekuju, taky doufam, že nám to vyjde oběma. Já teď piju ten kontryhel, doktor neříkal, že bych ho neměla, tak zkouším… ale stejně jen pár dní, příští týden jsem na ty dovce, tak tam ho pít nebudu…
@luciiin já už s kontryhelem skončila. vyšel mi krásně, poslední sáček jsem dopila v pátek a novou krabičku už kupovat nebudu. kdyžtak až kdyny to náhodou nevyšlo. po tý dovče budeš pozitivně naladěná a embryjko se určitě chytne. dneska mi kámoška napsala, že ma pozitivní test.je 11.den po KET.byla jsem moc ráda, ale trochu jsem i záviděla. každopádně to všem moc přeju, ale někdy je to těžký
@Pesimistka jj, zrovna dnes to na mě taky nějak padlo a bylo mi líto jak všichni tehotni ![]()
@luciiin nesmíme tomu tolik podlehnout. určitě se nám konečně taky zadaří