Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa zítra jdu na krev a asi cca za 14 dní na UTZ. už aby to bylo
@Pesimistka
U nas prave vezmou krev a za cca hodku a pul delaji i kontrolu ale vsude je to jinak. Jeste se mas co nacekat. Hlavne se opatruj at jste oba v poradku ![]()
Jinak devcata moc se opatrujte…holky nevim jak jsem vkladat jmena, abych neoslovovala vseci ![]()
@NatalkaNatka
Ahoj ty jsi na tom jak??? Jinak napises zavinac a za to prezdivku dane osoby ![]()
No ja jsem dnes sla do prace, takze uz jedu takovy ten normalni rezim, teda bez sportovani a obcas si dam nozky nahoru a odpocivam po praci. Fyzicky jsem na tom dobre, na brichu mam obcas tlak, bolest prsou..horsi je to semnou psychicky, to moc nedavam
myslim si, ze lidem kolem lezu krkem. Test jsem zkousela 6 den, hloupa nevim co jsem cekala,
pac jasne nic ze.. dnes 7 den. A ty se citis prvni den jak.
@NatalkaNatka
Testovat 6 den je podle me opravdu bzro zbytecne to pak stresuje. Rada bych ti rekla at se psychicky uklidnis ale vim ze to nejde i ja s tim mam problem. Prvni den budu pocitat az dneska kdyz byl transfer vcera ale vcera me dost pobolival podbrisek hned po zavedeni ale to bylo i minule. Dnes po probuzeni citim spis mirny tlak ale to si muzu uz vsugerovavat ![]()
@NatalkaNatka ahoj pro odpověď dané osobě stačí kliknou na „zmínit“ nedivím se ti, že jsi z toho všeho na nervy. je to hroznej nápor. šestý den je fakt moc brzo. kdy budeš zase zkoušet? já výsledky krve ještě nemám
Tak to je hodnota…bravo
super, moc nam to tady vsem preju
..tak ja dnes 7 den…
@NatalkaNatka
Tak to je taky krasa
moc vam to holky preju a doufam ze vas budu nasledovat
dodava mi to optimismus kdyz to tak sleduju ![]()
@Stupa jj taky mám z té hodnoty radost. v předchozích dvou případech jsem měla vždy přes 4500 a v obou případech to dopadlo špatně. je to teď takový pozitivnější. kdy ty budeš zkoušet?