Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Ja az 27 ale s manzelem jsme se domluvili ze nebudeme testovat a na krev pujdeme s tim ze budem pocitat s nejhorsim at pak nejsem zklamana. Ale obavam se ze to nevydrzim netestovat ![]()
@luciiin @Stupa je to moje 2ivf. První dopadlo katastrofálně.30foliku,10vajicek. Přežilo jedno a v 8tt to vzdalo.
@HankaS82
To me mrzi ale ted to urcite vyjde. My meli 12 folikulu a jen 5 vajicek z toho zrale 4 a do 5 dne vydrzeli 3 jedno jsme zavedli ale dlouho se neudrzelo a ted jsem 4 den po ket a jeste jedno mame zamrazene. Jinak potom 2 ivf
@luciiin @Stupa teda holky jestli to vydržíte netestovat, tak budete dost dobrý. já nevydržela nikdy. moc vám budu držet palce.
@HankaS82 přeju aby 2.IVF dopadlo na výbornou
@Stupa to já udělala minule a myslím, že to zklamání nebylo menší… až mě zarazilo jak me to semlelo… teď bych chtěla testnout třeba dva dny pred krvi.
@HankaS82 aj… a stimulujete teď jinak? Já měla v 9. tydnu ZT (přirozene poceti)
@Pesimistka
No ja bych chtela vydrzet ale realita mozna bude jina treba testnu den pred odberama nebo v to rano ale nevim no spis se bojim.
@luciiin mám stejnou stimulaci. Jenže minule by mi opu vyšlo na svátek. Takže mi v CAR stáhli dávky a pak zas přidali, aby to vyšlo až na další týden. A to asi byl ten problém.
@Stupa to se ti nedivím. taky jsem se bála. snad nám to všem dopadne dobře. já jsem teď trošku pozitivnější. věřím, že vše špatné jsem si už snad vybrala
@HankaS82 aha, to by snad měl doktor vědět, jestli to tedy opravdu způsobilo tohle…
…jako že to nemají dělat nebo vidí, že to do toho svátku vleze, tak upraví stimulaci od začátku…
…no, ale asi ne no…
@Pesimistka
Tentokrat uz ti to musi vyjit neni mozne aby jeden clovek mel tolik smuly ![]()