Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Ja myslela ze jdes az pristi tyden. Budu drzet pesticky at to to druhe taky dozene
Jak casto budes chodit na kontroly??? Tu fotku mam z velikeho ultrazvuku na tom jsem byla v prediku muj dr ma jen stary ultrazvuk takze toto je prvni a posledni pekna fotka z ultrazvuku.
@Stupa a platilas ji? Jj, příští týden mám velký ultrazvuk, dnes jsem byla u svého doktora. Normálně jdu zase až za tři týdny, tak to snad není vazne. Když jsem koukala do papíru, tak to menší odpovídá a větší bude asi burtik
…doufam, že příští týden na genetice potvrdí, že je vše v pořádku.
@luciiin
Platila jsem 200,– za tu fotku docela drahe ale ta pamatka za to stoji. Ke svemu dr jdu pristi tyden na cukrovku me zatim neposlal ale ten pristi tyden si myslim ze me posle. Tebe uz posilaji??? Neboj na genetice bude vse v poradku a jeste ti potvrdi parecek
Kolik jim odhadli vahu???
@Stupa dal mi žádanku, ale objednana jsem stejně až na 15.8.
Váha 378 a 458
Ahoj holky jak jste na tom s výbavičkou? Už nakupujete? Co kočárky?
@Pesimistka no tak já něco nakoupila v tom Pepcu a Lidlu, dnes mrknu i na net
Kočárek mám vyhlidnuty a autosedacky taky, ale kupovat ještě nebudu. Co ty?
@luciiin no oblečení už téměř všechno mám. koupila jsem i šest látkových plínek a mám nějaký osušky a dečku, dudlík a řetízek na dudlík a dvě hračky na kočárek. postýlku mám víceméně vybranou, ale objednávat budu až v polovině září a kočárek zatím nevím. mám svoji představu, ale vybrat si půjdu až tak přelom září říjen. a zbytek plínky, věci na přebalování nechám až tak na říjen a to si koupím v práci
@Pesimistka monitor dechu, odsavacku, lehatko, cestovní postýlku, chuvicku apod. budeš kupovat?
@luciiin z vyjmenovaných asi jen tu odsávačku a lehátko do vaničky, to ostatní jen když to budeme potřebovat.
@luciiin přijde mi, že některý věci se kupují zbytečně dopředu a pak nejsou vůbec potřeba. pak není problém to někde dokoupit.
@Pesimistka no, ja zatim taky nemam nakoupeno, ale koupím toho na začátek asi víc než ty. Neříkám, že je jedno nebo druhý dobře, ale taky nevím jak to u nás že začátku bude vypadat, tak abych byla pripravena ![]()
@Pesimistka
No neco malo z obleceni mam, zimni zavinovacku do autosedacky, zimni fusak by mel prijit koncem mesice a zavinovacku a kojici polstar jsem si sila sama ale jeste mi toho schazi hruza. Za cca 14 dni objednam uz pokojicek ale slozime zatim jen skrin at mam ty vecicky kam davat.
@Stupa zavinovačku a zimní fusak mám taky. já právě budu objednávat jen tu postýlku a přebalovací pult. komodu mám jednu doma téměř nevyužitou tak ji vyklidím a budou v ní oblečky a skříň v budoucím pokojíčku taky je tak by to mělo stačit.
@luciiin to je jasný. každýmu vyhovuje něco jinýho. já to kdyžtak pak objednám přes net a přítel mi to donese a nebo ho pošlu. v tomhle je naštěstí docela schopnej tak nemám potřebu to mít hned doma