Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin vím, že už jsem se na to ptala, ale nemám pamatováka a nechtělo se mi to hledat ![]()
@Stupa čistý kokosový olej? to jsem nevěděla. mám ho doma tak zkusím mazat. břicho zatím dobrý, ale prsa začínám mít dost popraskaný
jinak holky dneska slavíme. byla jsem na velkém UTZ srdíčka a velkých cév a vše je naprosto v pořádku. takže máme jen ty dvě cévy, který se budou hlídat a jinak je maličká v pořádku. byla jsem dneska i v poradně a jen mi vyšetřila čípek a poslechla srdíčko.
@Pesimistka
Jj rikala kvalitni kokosovy olej. Tak to jsem za vas moc moc moc rada ze je vse v poradku
My jdem pristi tyden tak snad bude taky vse ok ![]()
@Pesimistka
Taky tomu verim
uz mam pro ni objednany zimni fusak na zakazku a par oblecku uz se tesim az se doma budu kochat prtavuckym oblecenim ![]()
@Stupa jj to malinkatý oblečení je nebezpečně roztomilý. nakupovala bych pořád, ale už toho mám hodně. já mám naštěstí fusak po neteřích tak ten nakupovat nemusím jen jí koupím vlastní novou zavinovačku. akorát máme docela dost problém se jménem. vůbec se nemůžeme dohodnout. máme moc tipů a nedaří se nám vybrat
@Pesimistka
To mas dobre ze mas po kom dedit moje sestra kupuje jen drahe veci a pak je obratem prodava. My jmeno mame vybrane uz delsi dobu (Anicku) dokonce se tak jmenovala moje prababicka kterou jsem mela moc rada
Jen na manzelovo prani se to vsichni dozvi az se mala narodi ![]()
Holky, když je řeč o zavinovackach. Už se po nich díváte? Prý jsou skvělé ty perove (v zimě hrejou, v létě chladi), jsou na ne dost dobře recenze…jsou tedy dost drahé.
@Stupa no po neteřích oblečení moc nemám. ségra taky vše prodala. mám po nich jen větší věci až tak od roku a víc a moc toho není. ale schovala mi ten fusak, zimní kombinézu, vaničku, mám tam od ní i zavinovačku, ale koupím i novou. zavinku moc řešit nebudu. mám hodně teplej fusak.
Anička je krásný jméno. Nám se nejvíc líbí Aneta, Denisa. přítel by moc chtěl Doubravku, ale nehodí se to k jeho příjmení. Já bych chtěla Elišku, ale to se zase nelíbí jemu.
@luciiin
Taky budu mit hodne teply fusak a zimni zavinovacku do autosedacky jinak si planuju ze si usiju dve rychlozavinovacky. U te perove bych se bala ze to nemuzes dat do pracky kdyby doslo k nejakemu vetsimu uspineni nebo se pletu???
@Pesimistka
Eliska mi taky neprosla
Anetka a Deniska jsou taky krasne jmena. Moje tchyne nam radila jmeno Tekla po jeji mamince ale to bych male neudelala ![]()
@Stupa to já asi zavinku do autosedačky řešit nebudu. budeme mít teplou dečku a stejnak bude mít zimní kombinézku tak to stačí
@Pesimistka
Ja si myslim ze to uz je jedno jestli bude kombinezka nebo zavinovacka hlavne ze budeme mit ty nase lasky v teploucku
Co kopanicko uz je pekne citit ze???
@Stupa teď jsem koukala, že se dají koupit i kolem 500,– ale to mi přijde hodně málo, já koukala na tohle http://vyvojdeti.cz/perove-perinky/
Byl i nějaký pořád (ten jsem neviděla, zatím jsem o něm četla na netu) jak právě mimcum pomáhají se po porodu aklimatizovat a minimalizovat stres. Ona je jako povlecena a to povlečení se pere.