KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
30.6.17 21:45

@Pesimistka to máš asi pravdu, no ale zase když budou natočení zadickama :D
Já vím, že když u nás byla známá na 3D, tak ji fotku ani nedal a zdarma dostala ještě jeden termín… tam taky fotka nic moc, ale alespoň něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.6.17 22:50

@luciiin je to asi dost o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
4.7.17 11:12

@Pesimistka
Ahojky dneska mas ten velky ultrazvuk ze??? Myslim na vas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.7.17 10:40

@Stupa Ahoj jj včera jsme měli druhý screening. vše dopadlo na jedničku. holčička potvrzena a krásně roste. má 25cm a 365g. vše naprosto v pořádku akorát se budou pořád víc hlídat ty cévy. takže další velký UTZ zase za měsíc. a příští týden ve čtvrtek poradna a velký UTZ srdíčka a velkých cév. ale nechtěla se potvůrka fotit. chtěla mi dát fotku 3D zepředu, ale pořád si obliček schovávala rukama. tak máme jen černobílou z profilu. snad bude na 3D UTZ víc spolupracovat ať máme památku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.7.17 10:41

@Stupa a už ji docela dost cítím. zatím je to jen takový převalování, ale cítím ji už o dost víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.7.17 13:10

@Pesimistka
Tak to jsem moc rada ze je vse v poradku a ty cevy radsi at kontroluji casteji nez aby to nechali jen tak. Taky uz malickou dost citim dokonce me i budiva v noci a nad ranem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.7.17 13:48

@Stupa no já to mám právě dost tlumený tou placentou, tak to je jenom takový převalování, ale je to fajn vědět že tam je a je spokojená. na kopance si ještě počkám. jsem zvědavá co mi řekne ve čvrtek v poradně a jestli už mě i vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.7.17 14:22

@Pesimistka
Me minuly tyden vysetril hrdlo a udelal ultrazvuk. Myslela jsem ze vezme i stery ale nic se nekonalo. Priste musim rict at mi je vezme mam stale takovy hodne vodnaty vytok vzdycky se bojim ze mi odteka voda ale potom si reknu ze by na ultrazvuku videl kdyby ji tam bylo malo. Rikal ze vody mam dost tak snad se nic nedeje. Skoda ze se u nas nedaji koupit ty testovaci vlozky co maji v zahranici hned by byl clovek klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.7.17 14:31

@Pesimistka moc gratuluju k perfektnímu ultrazvuku, musel ti spadnout kámen ze srdce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.7.17 13:19

@Stupa myslím, že ten vodnatý výtok je úplně normální. mám ho taky a žádnej problém nemám a i doktorka říkala, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.7.17 13:20

@luciiin to teda a ten kámen byl obrovskej. jsem fakt moc ráda, že to tak dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.7.17 14:31

@luciiin
Kdy jdes teda na ten screening??? Co pohyby uz citis mimisky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
8.7.17 20:45

@Stupa ja jdu až 25., ty už někdy příští tyden? Necítím nebo nepoznám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.7.17 21:39

@luciiin
Ja jdu 19. Za chvilku se taky urcite dockas kopanecku a bude to dvojnasob :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.7.17 00:54

@Stupa tak to jdeš skoro týden přede mnou, budu držet palce. Tady před tím ultrazvukem bude asi největší nervozita, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí