Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka
Ja taky
ale verim ze malicka se leka vic nez ja kdyz kycham ![]()
@Pesimistka
Priznam se ze jeste nemam jedinou vec
ale uz zacnu az mi dr potvrdi holcicku tak pomalinku zacnu. Vcera jsme jeli do ikei se podivat na postylky chtela jsem si je osahat a casem tam asi koupime nabytek pro mimi. Chtela bych si usit kojici polstar at se aspon chvilku zabavim
Ty uz mas vsechno nebo jeste neco chybi??? Zvazuju ze pujdu do latkovych plen ale je tolik znacek ze nevim co zvolit.
@Stupa no něco málo už mám. hlavně oblečení. ale je toho trošku. musím se do toho ještě pořádně opřít a hodně toho dokoupit. postýlku už mám vybranou, ale kupovat budeme až tak začátkem října. to já budu mít jednorázový plenky
@Pesimistka
Uz se na to nakupovani docela tesim ale verim ze me to brzo prejde v tom horku nekde carat po obchodech ![]()
@Stupa mě to teda zatím nepřešlo. v obchodech mají většinou klimu tak je to paráda
Ahoj holky tak uz muzu oficialne rict ze jsem zaznamenala jak se mi udelala boulicka v podbrisku a zase zmizela a citila jsem to
Jak se citite??? Ja vcera rano a vecer zvracela.
@Stupa tak to je super. já ti docela závidím. já od toho kopanečku malinkýho zase nic. ani bouličky se nedělají. kolikátý týden už jsi? vůbec si to nepamatuju
@Pesimistka
Tobe to asi tlumi ta placenta ale hlavne ze je mimi v poradku. Dnes jsem 18+2 ale kdo vi kdy se mi zase povede neco zaznamenat.
@Pesimistka
Vsak nas to prejde az nas budou kopat do zeber a budit nas ![]()
@Pesimistka
Zitra po kontrole se stavim v obchudku uz meco malicke koupit teda pokud mi nebude spatne ![]()