Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin jj je to normální screeningový UTZ kde budou opět zkoumat vše. velikost 44 je fakt hodně maličká. já bych asi začala těma 50 a kdyžtak jim to bude trochu větší. ty menší můžeš pak dokoupit. ale pokud budou větší tak už je to té 44 neoblečeš. určitě jez častěji klidně menší porce. taky to tak dělám. najednou toho moc nesním tak pořád chodím a něco uždibuju. hlavně hodně ovoce a zeleniny. to mi teďka fakt chutná a jím toho docela hodně
@Stupa jj dneska ráno tam pořádala asi nějaký rodeo. takový malinký ťukanečky, ale bylo to fajn. přítel ještě na to štěstí neměl
@Pesimistka
Ja dnes jeste nezaznamenala nic asi se vcera unavila nebo kope nekam do zad
vcera na ultrazvuku mela nozicku az u hlavicky a dr rikal ze si asi cuca palecek na nozicce ![]()
Holky, mám dva dotazy ![]()
2 ) berete protějšek na ten velký ultrazvuk?
Co pouzivas ty a co protejsek budes ho brat??? Kdy teda pujdes???
@Stupa dnes jsem namazala poprvé, mam Elasti-Q, mám koupený i Bi-Oil.
Ještě na žádným nebyl, na tenhle bych ho chtěla vzít, i on chce. Jdu až 25.7.
@luciiin já používám do Elancylu na strie a přítel byl zatím na všech UTZ. chce chodit se mnou tak jsem ráda a určitě bude chodit i na všechny další kromě 3D. to je mu prý hodně nepříjemný ty obrázky tak beru mamku
@Pesimistka
jakto ze je mu 3D nepříjemný? ![]()
Za ten velký se platí, nevíš?
@luciiin ukazovala jsem mu něco na netu aby věděl do čeho jde a úplně se otřepal. že prý to vypadá už jako človíček a že myšlenka že je v břiše je mu hrozně nepříjemná. nutit ho nechci. budu mít fotku i video tak kdyby chtěl tak se koukne doma. nemělo by se za ten druhý velký UTZ platit. tenhle se dělá všem těhulkám a je hrazen ze zdravotního pojištění. paltí se jen ten 3D
@Pesimistka a ty budeš mít ten 3D v ramci toho velkého? Já o něm taky přemýšlela, ale u dvojčat tam prý bývá málo co vidět ![]()
@luciiin nene to je zvlášť. ten 3D je spíš jen na památku. máš z toho hezkou fotečku. takže je to spíš jen obličejík a prý toho nezkoumají tolik jako při klasickým velkým UTZ
@luciiin já jdu právě na velký UTZ teď v úterý a na 3D až 17.7.
@Pesimistka teď jsem koukala na internet, i u dvojčat jsou hezky fotky, ale asi je to složitější. Zeptám se na to pri tom vellym.
@luciiin to asi jo, protože tam mají míň místa, ale myslím že šikovnej doktor by s tím neměl mít problém