Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa odmítnout ji určitě můžeš, ale asi by byl problém kdyby tam momentálně jiný doktor nebyl např. v noci. já mám totiž ideální představu takovou že bych to chtěla zvládnout úplně bez léků a dojet do porodnice až to bude opravdu nutné a po tu dobu být doma s porodní asistentkou. teda pokud bude vše v pořádku a bude to možné
@Pesimistka
Tak to mela moje sestra vecer ji to chytlo ale uz cekala treti takze uz vedela sama co a jak a do porodnice odjizdeli v 9 vecer a maly se narodil 23:45
Holky, venku je to od včera šílený, co? Já nevychazim. Dnes už je to asi lepší, ale já to ani nevím
…ono to stačí tady v tom paneláku, v noci jsem horkem ani nemohla usnout
@luciiin
No vcera to byl masakr nastesti mam na zahrade mensi bazenek ve kterem bylo 26°C tak jsem se tam odpoledne 2× ochladila mozna pujdu i dnes. Ty panelaky znam bydlela jsem tam s rodicema to byvalo pekne vyhrate rodice si dokonce pred par lety koupili klimatizaci. Na chate nemas moznost se nekde schladit???
@Stupa zatím možnost nemám, no pod hadici
ale tohle je snad poslední léto v paneláku ![]()
Jinak jsem dnes měla kontrolu ze socialky.
@luciiin jj počasí už začíná být docela neúnosný. jsem zvědavá jak dlouho to cestování z práce ještě vydržím. už toho mám plný zuby. njn na sociálce asi nemají co na práci tak musí otravovat.
@Stupa ten bazének závidím. byla bych tam pořád
@luciiin
Na hadici jsem byla odkazana loni
manzela to nesmirne bavilo me kropit
Ja zatim zadnou kontrolu nemela ale je to sprostost kontrolovat tehotne… Manzel loni marodil 5 mesicu a ani jedna kontrola.
@Pesimistka
Jako za to cestovani z prace v tom horku te obdivuju ja bych to nezvladla.
@Stupa no asi to už brzo vzdám. v práci to totiž začíná být zase zajímavý. a nehodlám se tam sedřít. když není vedoucí schopná najít výpomoc
Holky, zítra to má být prý nejhorší, nejteplejsi den z celého týdne…to bude neco ![]()
@Pesimistka
Nejdulezitejsi ted je aby jsi byla v klidu a ne se stresovat kvuli praci. Vsak uvidis jak se to bude vyvijet.
@luciiin
No zitra si napust aspon lavorek s vodou na nohy at se muzes schladit. Nic nedelat a odpocivat a hlavne pit a pit a pit ![]()
@luciiin
Myslim si ze jeste necitim nebo si teda aspon myslim ze co citim jsou streva
Co ty uz neco citis???
@Stupa ne…
dnes jsem se tedy nad strevama taky chvilku zarazila ![]()