Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka
Je od mamky hezke ze se tak snazi ale musi pochopit ze cekas miminko ty a ze se urcite tesis az si udelas radost a vyberes si veci sama. Co koupila koupila ale ja osobne bych zakrocila at uz nic dalsiho bez tebe nekupuje.
@Stupa ja koukala na kurzy u nás v porodnici a mají 2 typy. Klasika asi 5 sezení, teď nevím, ale asi za 1200,– a pak zrychlený za 500,– a to je 1× 120 minut. Asi bych chodila někdy ke konci prázdnin, ale mají nával, tak chtějí registraci dřív… zatím jsem to jinak neresila
@Stupa však jsem zakročila a řekla jí to a ona se urazila. mrzí mě že to vybírá beze mě. myslela jsem že to budem vybírat spolu. zvlášť věci co nemám vůbec.
už tak brzo předporodní kurz? já začnu asi až koncem léta.
holky chybí mi cca. 150j Gonalu. Nezbylo prosím doma někomu nevyužito? Děkuji ![]()
@luciiin
U nas prave maji v nemocnici a pak jedna pani na soukromo a cenove to vychazi na stejno 1500,– jen v nemocnici kurz trva 4 hod v kuse a u te pani 2 hodky 7 lekci a 10 lekci cviceni a prohlidka porodnice a 1× plavani. Takze jsem se zapsala k ni rikala ze tam v lete maji i nejake dovolene takze se to trochu protahne.
@Pesimistka
Taky jsem chtela jit az pozdeji ale sestricka me tam nahanela
Mamku to prejde neboj. Ta moje zase nema zadny zajem a tchyne ma nachystane obleceni po svagrove co uz ma 24 let takze ji budu muset nejak slusne rict ze o to nestojim ![]()
@Stupa i tak dekuji za reakci. v CAR zbtyky zrovna nemají a celé pero se mi dokupovat nevyplatí ![]()
@Stupa je to zvláštní. je to docela brzo. ale aspoň budeš mít natrénováno. já si dneska budu volat porodní asistentce, kterou mi doporučila kamarádka tak jsem zvědavá. vede i předporodní kurzy tak se snad nějak domluvíme
@Lamicka2016
Drzim pesti at se ti nekde podari najit a samozrejme at se ivf vydari ![]()
@Pesimistka
Tu asistentku chces jen na kurzy nebo si ji chces vzit i k porodu???
@Stupa obojí. nelíbí se mi co se teď v porodnicích děje. je to jen o lidech a doktoři kolikrát hodně spěchají a dělají zbytečné výkony, které vedou k ohrožení mimča. neříkám že je to všude, ale chci mít u sebe někoho kdo mi vše vysvětlí a pomůže se rozhodnout
@Pesimistka
Ja te chapu. V dnesni dobe clovek nikdy nevi. Taky jeste uvidim jak se rozhodnu ![]()
@Stupa já jsem o tom uvažovala už dřív, ale po shlédnutí jednoho dokumentu jsem se rozhodla že svoji porodní asistentku chci.
@Pesimistka
Ja mam jen hruzu abych u porodu nenarazila na jednu dr tady u nas v nemocnici jako dr je dobra ale po lidske strance je to netvor uz jsem s ni mela nekolik spatnych zkusenosti. Zajimalo by me jestli bych ji u porodu jako lekarku mohla odmitnout.