Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky na eshop batolatko se nektera nedivala? Nemam porovnání, ale mají hodně věcí a ceny se mi nezdaji spatne.
@luciiin
Taky tam ted koukam a maji pekne vecicky
Jake budes brat velikosti na dvojcatka???
@Stupa taky se mi právě libi, ještě chvilku objednávat asi nebudu, ale je super, že mají věci i pro nedonosenatka, což dvojcatka často bývaji. Určitě budu objednávat maličké, ty víš velikost, která se objednává nebo kterou budeš objednávat?
@luciiin já už něco málo mám. pro čerstvě narozenou jsem koupila pár věciček velikost 50, pár 56 a víc budu dokupovat velikost 60 a víc. z těch měnších velikostí rychle vyrostou, ale ty jich budeš potřebovat asi víc. budou určitě menší. mě se líbí hodně věcí na eshopu promrnousky
objednala jsem dokonce i krabici z bazaru od jedné maminky. prodávala nenošený věci po dceři cca 56 kusů + nějaký drobnosti tak jsem to vzala ať mám základ
@luciiin
No chtela jsem kupovat 56 ale sestra jakozto zkusena matka tri deti mi radila at koupim i 50 ze kdyz pujdeme z porodnice ze ta 56 je velka. Jinak i v kik by meli prodavat i pro malickate miminka pracovala jsem tam pred 7 lety a meli tam myslim i velikost 46.
Dneska už jsem zase cítila maličkou. Už je to takový častější. Už jsem i dokonce viděla pohybující se bouličku na břiše, tak moc doufám, že už to teď bude častější
@Pesimistka
Bude neboj taky uz jsem ji dnes nekolikrat pristihla a podarilo se mi jeden kopanecek i natocit do telefonu aby videl i manzel ![]()
@Stupa @Pesimistka ja koukala, že mají velikosti od 44, to je asi hodně maličké ![]()
@Pesimistka budu držet pěsti. Tenhle ultrazvuk asi trvá dlouho, že? Tam kontroluji podrobně mozek i ostatní orgány a vlastně všechno, je to tak?
@Pesimistka @Stupa kopanecky ja ještě nevidím, ale už pár dní mě zase nějak zlobí žaludek. Kroutí se a vydává zvuky jako kdybych měla furt hlad ![]()
@luciiin
Mozna by to chtelo i videt tu 44 hlavne zalezi jak budou miminka velike a to dopredu asi vedet nebudes. A ses si jista ze to neni hladem??? Ja ted jim temer kazdou hodinu.
@Stupa možná jo, ale tím pádem mám hlad taky skoro nepřetržitě ![]()
@luciiin
Tak neco pozobavej treba susene ovoce nebo orisky. Prece jen z tebe drobecci cerpaji.