KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
9.7.17 10:59

@luciiin
Dekuji taky ti budu drzet pesticky. Nervozita ani nevim jestli bude nepripoustim si ze se jedna o neco zasadniho verim ze je malicka v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.7.17 19:15

@Stupa tak to já asi nervózní budu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.7.17 13:27

@Stupa @luciiin holky nebojte. určitě vám to vyjde krásně. já už jsem se dnes objednávala na zátěžový test na cukrovku. vůbec se na to netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 14:22

@luciiin
Nervozita je v poradku je normalni mit strach o ty nase drobecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 14:24

@Pesimistka
Diky :-) To verim ze se na to vubec netesis taky se nebudu tesit :mrgreen: Jak se znam tak to nezvladnu a budu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.7.17 14:46

@Stupa no já doufám, že mě zvracení tam nepostihne. zvládnout tohle a pak už to bude paráda. bohužel to být musí. a jak se jinak cítíš? já byla ve čtvrtek na celodenním výletě a dospávala jsem to celý víkend. byla jsem úplně KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 14:51

@Pesimistka
Tebe nejak netrapi nevolnosti takze pokud mas rada sladke tak to bude v pohode. To verim ze te to vycerpalo my jeli ve stredu rano do ctvrtka ke zname a dospavali jsme i s mojim. Jinak se citim docela dobre. Jak jsi dopadla s tou porodni asistentkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.7.17 18:36

Ahoj, můžu se přidat??? Je pěkně vidět, že někomu to vyšlo a čeká miminka… Hned to doda lepší náladu… Já měla teď v červnu první ivf studii… A sice se miminko zavrtalo ale pustilo se… Takže biochemické… Mám z toho strach, jednou sem otěhotněla přirozeně v březnu a taky biochemické těhotenství… Tak se začínám bát. Aby to nebyl nějaký větší problém… Sice předtím to mohlo být i špatnou morfologii spermií ale i tak… Jinak se sice snažíme teprve 2roky ale už jsme z toho všeho unavení od ledna chodíme do caru už máme 2IUI neúspěšně a 1ivf… Příští úterý jdu na konzultaci na ket…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
10.7.17 18:54

@kakaramelka :mavam: budu moc držet palce. Je to náročné období. Kolik máte mrazacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.7.17 19:08

@Stupa no mě bývá špatně akorát z hladu. takže když si hlídám jídlo tak je mi fajn. mám právě strach že nevydržím tak dlouho bez jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 19:23

@kakaramelka
Ahoj ja na tom byla taky podobne a ket nam vysel tak drzem pesti at se ti taky zadari. Stoji to spoustu sil a penez ale stoji to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 19:26

@Pesimistka
To je fakt ze kdyz to clovek musi absolvovat na lacno tak je to horsi. Kamaradka to nezvladla a poslali ji domu s tim ze ma dojit znovu a dr ji tam uz po druhe neposilal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.7.17 19:51

@luciiin @Stupa děkuju,dáváte mi velké nadeje, když sem šla na ivf a viděla ve metodu embryjko věděla sem že to vyjde a vyšlo ale i sem nějak věděla že je to divné že testy nesili atd… Hold jsem si pobrecela a jede se dal… Dáváte mi novou pozitivní energii… Máme dva mrazacky 5denni blastocysty AA, AB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.7.17 20:11

@kakaramelka
Budes si zavadet jedno nebo obe??? Taky jsem mela dve a dala jsem jedno s tim ze jsem pocitala s tim ze mam jeste jedno v zaloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.7.17 21:17

Ahoj holky
mohu se k vám přidat? Čekám na ms a pak začnu brát léky na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...