Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa tak si to hezky užij a vyber jí něco pěknýho. snad bude zítra dobře a nakoupíš.
Ahoj holky, tak kontrola v pořádku, pohlaví ještě nevíme. Asi až na velkém ultrazvuku na genetice ![]()
@luciiin
Tak to jsem rada ze je vse v poradku u nas taky a holcicka potvrzena. Cucala si palecek u nozicky ![]()
@Pesimistka
Nakonec jsem jeste nic neporidila nepadlo mi nic do oka byla jsem jen v jednom obchudku co jsem mela po ceste a pani mi rikala ze mam prijit v zari ze ted je nikdo moc nezasobuje ![]()
@Stupa a Tesco nebo HM v okolí nemáte? Tam mají nádherný věcičky. Však na nákupy máš času dost. A kupovat něco na sílu když se ti to nelíbí nemá smysl. Však se něco krásnýho ještě ukáže
@Pesimistka
V tescu jsem se vlastne stavila chtela jsem tam baleni overalku nebo obdycek ale meli jen vetsi velikosti. H&M je nejblizsi ve Zline ale az tam pojedem na screening tak se tam muzu mrknout.
@Pesimistka teprve si tam musím zavolat pro termín
@Stupa super a gratuluju k holčičce ![]()
@luciiin
Dekuji a tobe preji at uz se taky brzo dozvis kdo se ti ukryva v brisku ![]()
Holky tak mám den po transferu. Jenže chvíli po vložení až na pokoji mě začalo bolet v podbřišku jako u ms, abych nevypadala jako citlivka tak sem nic neříkala. Pri cestě domů mi bylo na zvracení motala hlava přičítám to k počasí moc teplo.Ale doma průjem zvracení bolest podbřišku. Dnes už jen podbřišek, doufám že sem nechytli nakou virózu, to by ještě scházelo..
@slunce1
To muze byt jen z horka a nervicky taky urcite pracuji tak odpocivej dostatecne pij verim ze to bude dobre ![]()
@slunce1 přesně tohle měla švagrová, z ničeho nic průjem a brácha už dva dny trpí s hlavou. Snad je to opravdu jen pocasi.
@Stupa děkuju, zítra tam cinknu. Do tří týdnů by mělo být jasno. ![]()
@Pesimistka @Stupa holky vy máte naplánovány velký ultrazvuk?
@luciiin
Nas objednavali zrovna kdyz jsme byli na 1.screeningu jdeme 19.7.