KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
15.6.17 19:50

@luciiin
Treba to je nejaka bakterie nebo nevim no. Hlavne at ti zitra uz nejak pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
15.6.17 20:10

@Stupa jj, děkuju. Je fakt, že už je to celkově lepší. Ale fakt jsem teď ráda, že mám doma angelsauds :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.6.17 20:34

@luciiin
Taky jsem rada ze ho mam doma to byl dobry kup. Uz se nebojis ho pouzit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
15.6.17 20:42

@Stupa uz ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.6.17 09:25

@luciiin
Ahoj tak jak jsi vcera dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.6.17 01:02

@Stupa :mavam: no jak se to vezme. Všechno v pořádku, ale důvod neznámí… můj doktor tam nebyl, prohlížela mě jiná lékařka a nechala mi i ten pondělní termín, aby si mě prohlidl ještě i muj lékař, tak uvidíme ještě v pondělí :nevim:…hlavne, že je vše v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.6.17 12:23

@luciiin
Tak hlavne ze je vsechno v poradku ja prave myslela ze te poslali treba na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.6.17 14:39

@Stupa to vůbec nikam, asi hlavně kontrolovali jestli se neotviram, neodlupuje se placenta a dvojcatum se daří dobře.
Ještě jsem to konzultovala na genetice, prý pokud se po vyšetření nic nenašlo, tak to bude v pořádku a možná se budu muset smířit, že to prostě někdy bude bolet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 16:21

@luciiin
Tak jak jsi dneska pochodila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.6.17 18:37

@Stupa no, kdyby se opět něco dělo, tak mám zase vyrazit. Už mě to ani nebolí, ale nezjistilo se co to bylo. Vyfasovala jsem Magnosolv a klidovy režim (ale ten jsem měla mít od zacatku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 18:52

@luciiin
Tak hlavne at jste s mimiskama v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.6.17 18:57

@Stupa jj, děkuju. Snad bude všechno v pořádku. Co ty, je ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.6.17 19:05

@luciiin jsem ráda, že jste v pořádku
holky můžu se na něco zeptat? vadilo by vám kdyby vaše mamka kupovala základní výbavičku bez vás? a jen vám potom oznámila, že nakupovala? v sobotu mi ségra poslala věci po neteřích. mamka se k tomu vecpala a vše mi brala pod rukama. ani jsem si to nemohla sama v klidu prohlídnout a pokochat se. začala mi vypočítávat co všechno mi chybí a že se to musí dokoupit. já jí řekla, že budu nakupovat až po výplatě a že můžem vybírat spolu. no a ona mi dneska volala že to dokoupila. sice ne všechno, ale chtěla jsem si to vybrat sama. hrozně mě to naštvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.6.17 19:47

@Pesimistka mamka je hustá :D…je to těžký si to úplně představit, chtěla ti pomoct, spíš by mě asi vadilo to prebirani věci po segre. Ber to tak, že alespoň mimcu koupíš něco jinýho a usetris…jestli jsou tedy ty věci od mami dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.6.17 19:54

@luciiin
No ja zase v sobotu zvracela ale jinak je to v pohode. Pristi tyden uz zacnu chodit do predporodniho kurzu sestricka od dr me tam stale posila tak at mam od ni klid :lol: Pristi tyden bude i kontrola tak snad bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí