Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin
Treba to je nejaka bakterie nebo nevim no. Hlavne at ti zitra uz nejak pomuzou.
@Stupa jj, děkuju. Je fakt, že už je to celkově lepší. Ale fakt jsem teď ráda, že mám doma angelsauds ![]()
@luciiin
Taky jsem rada ze ho mam doma to byl dobry kup. Uz se nebojis ho pouzit???
@Stupa
no jak se to vezme. Všechno v pořádku, ale důvod neznámí… můj doktor tam nebyl, prohlížela mě jiná lékařka a nechala mi i ten pondělní termín, aby si mě prohlidl ještě i muj lékař, tak uvidíme ještě v pondělí
…hlavne, že je vše v poradku
@luciiin
Tak hlavne ze je vsechno v poradku ja prave myslela ze te poslali treba na urologii.
@Stupa to vůbec nikam, asi hlavně kontrolovali jestli se neotviram, neodlupuje se placenta a dvojcatum se daří dobře.
Ještě jsem to konzultovala na genetice, prý pokud se po vyšetření nic nenašlo, tak to bude v pořádku a možná se budu muset smířit, že to prostě někdy bude bolet ![]()
@Stupa no, kdyby se opět něco dělo, tak mám zase vyrazit. Už mě to ani nebolí, ale nezjistilo se co to bylo. Vyfasovala jsem Magnosolv a klidovy režim (ale ten jsem měla mít od zacatku).
@Stupa jj, děkuju. Snad bude všechno v pořádku. Co ty, je ti dobře?
@luciiin jsem ráda, že jste v pořádku
holky můžu se na něco zeptat? vadilo by vám kdyby vaše mamka kupovala základní výbavičku bez vás? a jen vám potom oznámila, že nakupovala? v sobotu mi ségra poslala věci po neteřích. mamka se k tomu vecpala a vše mi brala pod rukama. ani jsem si to nemohla sama v klidu prohlídnout a pokochat se. začala mi vypočítávat co všechno mi chybí a že se to musí dokoupit. já jí řekla, že budu nakupovat až po výplatě a že můžem vybírat spolu. no a ona mi dneska volala že to dokoupila. sice ne všechno, ale chtěla jsem si to vybrat sama. hrozně mě to naštvalo
@Pesimistka mamka je hustá
…je to těžký si to úplně představit, chtěla ti pomoct, spíš by mě asi vadilo to prebirani věci po segre. Ber to tak, že alespoň mimcu koupíš něco jinýho a usetris…jestli jsou tedy ty věci od mami dobrý…
@luciiin
No ja zase v sobotu zvracela ale jinak je to v pohode. Pristi tyden uz zacnu chodit do predporodniho kurzu sestricka od dr me tam stale posila tak at mam od ni klid
Pristi tyden bude i kontrola tak snad bude vse v poradku.