KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
13.6.17 10:25

@Stupa snažím se… noc byla docela krušná, ale teď už to snad bude jen a jen lepší. Teď Duphaston by měl pomoci děloze být jako elastictejsi či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.6.17 10:32

@luciiin
Ja brala na podzim duphaston misto utrogestanu ale jake ma presne ucinky uz nevim. Hezky odpocivej a snaz se byt v klidu pust si nejaky oblibeny film at na chvilku prijdes na jine myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.6.17 10:40

@Stupa děkuju. Jj, doktor říkal, že se předepisuje jako Utrogestan nebo později na tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.6.17 10:10

@luciiin
Tak co uz je ti lip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
14.6.17 14:03

Chtěla jsem se zeptat zkušenějších - je slabší špinění těsně a druhý den po ET normální? Díky

• Citovat
  • Upravit
1240
14.6.17 15:02

@Stupa uz je to lepší, ale teď mi přijde, že mám fakt problém s tím mocakem, ale když krev i moc byla ok, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.6.17 15:34

@HSY
Ahoj myslim si ze se to stat muze ale radsi si zavolej do car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.6.17 15:36

@luciiin
Snaz se dostatecne pit a casto chodit curat at ten mocak trosku procistis poradila bych ti urologicky caj ale nevim jestli ho muzes nebo i urinal ale fakt nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
14.6.17 15:39

@Stupa
OK zavolám. On byl trochu problém při zavádění katetru, tak jsem si myslela, že jde třeba o škrábanec na tkáni a nechtěla jsem vypadat jak hysterka. Akorát se bojím, aby to nevyplavilo zavedené embryo.

• Citovat
  • Upravit
1240
14.6.17 15:45

@Stupa jj, je to fakt hnus, hlavně je zvláštní, že krev i moc v pořádku. Dnes už je to alespoň při sezení a ležení dobrý. To chození a curarání mě fakt vadí, doufám, že zítra bude lepší i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.6.17 15:47

@Stupa taky jsem dneska spala skoro cely den :D…to jsem chtěla jet na chatu, ale zvolila jsem asi tu lepší variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.6.17 15:47

@HSY
Muze pri transferu dojit k nejakemu poskozeni a jestli to muze nebo nemuze vyplavit embryjko to netusim. Ja taky spinila ale az po nekolika dnech u me se pozdeji ukazalo ze jsem mela zanet. Beres nejake leky krome utrogestanu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
14.6.17 15:49

@HSY asi to opravdu bude podráždění, ale cinkni… Spineni snad ublížit nemůže, může to být i z hrdla ne z delohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.6.17 15:51

@luciiin
Hledala jsem na netu a urinal a jemu podobne pripravky muzes v tehotenstvi zanet to byt nemusi ale neco te tam zlobi za zkousku nic. Na chatu muzes kdykoliv az ti bude lepe ;) ale taky jsem dnes nejaka spava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
14.6.17 15:53

@Stupa
Neberu, byla jsem v „nativním režimu“, takže jen utrogestan 6 tablet denně. Vím, že u ostatních pacientek zavádění trvalo vyloženě okamžik, u mě poměrně dlouho. Katetr narážel na stěnu dělohy a nešlo ho ohnout a zavést do patřičné polohy. Nakonec ještě zůstalo embryo přilepené uvnitř a muselo se zavádět znovu. Ráda bych, aby to vyšlo. Reproduknčě už nemám příliš času a dítě nemáme žádné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex