Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa jj, mě solene tyčinky. Prostě to asi chce si dát občas něco nezdraveho ![]()
@Stupa jj, zrovna nedávno jsem četla clanek, že je lepší do sebe dostat cokoliv než hladovet nebo zvracet, kromě cigaret, alkoholu a jiných návykových látek. Vím, ono se to lehce řekne, co?…nekdy to prostě nejde ![]()
@luciiin
No mi povidej minuly patek jak jsme jeli na screening tak jsem si davala v mekaci kureci burger hold mela jsem na nej chut a udrzela jsem ho v sobe a to je hlavni ![]()
Taky si občas ujedu na něčem nezdravým, ale někdy je to potřeba. trošku promastit střeva. dneska už je mi líp. sice se mi na obědě dost hnusně zatočila hlava, ale stačila jsem se chytnout stolu. někdy je to fakt sranda. melounek se teďka taky krmím skoro každý den. zítra jdu na kontrolu průtoků tak snad nám už řeknou i pohlaví.
@Pesimistka
V tech horkach to neni sranda dnes jsem se po kontrole stavovala v praci a taky se mi tam motala hlava. Muj dr dnes potvrdil holcicku ale nechtela se moc ukazat
Zitra budu drzet pesti at je vse v poradku.
@luciiin
Tak snad se nepletou ale beru to s rezervou prece jen je jeste brzy ![]()
@Stupa jj kolegyně taky ze začátku čekala holčičku a pak to byl chlapeček ![]()
@luciiin
29.6. Je to dlouha doba ale tento mesic mam tak narvany kontrolama a odberama ze to utece. Budu ted behat se stitnou zlazou a jeste tam mam odber na triple test. Ty jdes kdy s miminkama???
@Stupa ja jdu 19.6. Jdes na triple test? To ma nejaky duvod? Vzdyt ti screening vyšel dobře, ne?