Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Stupa aha, o jedlé sode jsem slyšela, ale nikdy neviděla co se má stát a co se vůbec má dělat
zajímavé, zajímalo by mě jestli to opravdu funguje
@luciiin
Muzes to vyzkozset i ty i kdyz mas v brisku dve pokud se udela pena tak jeden kluk tam bude urcite
V noci se u nas prehnala slusna bourka.
@luciiin
Ja to zkousela jen ze zvedavosti minuly ctvrtek a v patek jsem byla na tom screeningu ![]()
@Stupa tady je teď chvilkama pod mrakem, ale nevím jestli z toho něco kapne. Dnes mi je zase nějak špatně od žaludku…
@luciiin
Tady taky sem tam nejaky mrak. Tak jen lez a odpocivej a hlavne pij a taky neco snez ja si vzdycky jakoze na svacinku davam nektarinku nebo neco. Jak jsi na tom s pitim???
@Stupa a tobe na screeningu rekli co to bude? U nas byla v noci velka bourka a me to pekne pohazelo s tlakem. Dneska mi je dost zle. Boli a mota se mi hlava a zvracela jsem. Nic moc. Sefka me odvezla z prace domu a uz lezim
@Stupa snažím se pít i něco jiného než colu
…je fakt, že někdy mě to moc nejde a uvědomím si to třeba az na wc, když vidím tmavou moc
teď v těch vedrech bych asi měl pít víc.
@Pesimistka tak si taky dneska užíváš, viď?
Já mám tlak kolisavy, jako normální a někdy mi spadne dolů a včera jsem měla na kontrole pěkně vysoký, sestra ho raději ještě premerovala. Asi to počasí je fakt pěkně na houby.
@Pesimistka
Ja se ptala jestli uz je poznat pohlavi a dr rekl ze ma sice mimi prekrizene nozicky ale ze nikde nic necouha tak ze se priklani k holcicce ale ze je mozne ze muze jeste dorust pindik. Zitra se zeptam sveho dr jestli neco vidi
Jeste ze mas tak dobrou sefku a odvezla te domu. Radsi jen lez a odpocivej.
@luciiin
Ja uz nastesti zvladnu vypit alespon litr a neco ale taky by ta moc chtela jeste poredit. Vyzkousej ten meloun obsahuje hodne vody tak treba ti pomuze aspon trosku zavodnit. Ta hlava se ti muze tocit z nedostatku tekutin do toho jeste miminka neco vypijou.
@Stupa meloun mám normálně hrozně ráda, jim ho na kila, ale teď, když ho sním víc, tak je mi spatne. Mě se hlava netoci, ale spíš se třeba strašně zadycham nebo se začnu potit. Asi bych si ten tlak měla začít kontrolovat i doma, na ten se taky doporučuje pít víc.
@luciiin
S tim zadychanim a pocenim to mam taky. Mozna by nebylo na skodu se pomerit i doma. Svagrova pred 14 dny dostala leky na vysoky tlak. Taky toho melounu nesnim kilo jako driv ale dobre neco ![]()
@Stupa ja ted snedla dost silnou cesnekovou pomazanku, to ji budu krkat urcite jeste zitra ![]()
@luciiin
Noooo tak to te obdivuju tu ja bych nezvladla
manzel jedl na opacnem konci baraku cesnekove bramburky a ja je i pres to citila ![]()
@Stupa trošku jsem se toho bála a naopak mě to udělalo docela dobře ![]()
@luciiin
Taky jsem neco podobneho zazila ale se solenyma bramburkama bylo mi spatne a rekla jsem si ze je maximalne muzu vyzvracet ale naopak udelalo se mi po nich lip ![]()