Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pesimistka přesně. Nevolnosti mám už slabší a (za celou dobu jsem 3× zvracela, 1× to spíš bylo jen malé ublinknuti
…po 3 to bylo dnes
). Co ty?
@luciiin mě už špatně není vůbec. jen někdy v MHD když je hodně teplo a je vydýcháno. jinak se cítím dobře. pupík už leze, ale váha zatím původní.
@Pesimistka to je super, tak teď máš to, jak se říká "nejhezčí období těhotenství ", viď?
Holky ja vam tak zavidim ze uz vam je lip ale samozrejme vam to preju at je vam dobre. Ja jeste zvracim tak 2× do tydne ale uz to neni kazdy den tak snad se taky dockam uplneho odezneni.
@Stupa ja psala, že je to teprve lepší
…uz tedy nějakou dobu…jeste nevolnosti mám taky a dnes bylo i blinkani, a to mě stačil zápach zaparenych redkvicek
…ale lepší to tedy je, to u tebe přeci taky ![]()
@luciiin
Jako to jo nejaky pokrok k lepsimu to je. Ja vcera zvracela pri vareni obedu.
U nas se hrozilo bouřkami a nic neprislo, co u vas holky?…nebo tedy zatim
@luciiin
U nas by melo sprchnout zitra ale jestli neco dorazi tezko rict. Kazdopadne zitra ven nevystrcim ani palec
az budem mit na zahrade bazen tak si zacnu uzivat tepla ale ted se to neda.
Tak holky, dnešní kontrola v pořádku a další mám až za tři týdny, to je hrozná doba.
@luciiin
To je dobre ze je vsechno v poradku
je to dlouho ale s angelsounds se muzes aspon trosku uklidnovat. Co pohlavi miminek uz bylo neco rozeznat???
@Stupa ještě nebylo, na genetice mi doktor min. týden říkal, že jedno vypadá na kluka, ale tak na 60 % Dnes doktor říkal, že 60 % je jako 50 % ![]()
Angelsounds mě minule pěkně vyděsil, zdál se mi pomalý tep, doktor říkal, že jsem mohla narazit na svou tepnu, že je vše v poradku. Ale teď se ho bojím použít ![]()
@luciiin
Nam v patek dr rekl ze tam nikde nic necouha ze se priklani k holcicce ale mimi melo prekrizene nozicky takze tezko rict ale zkousela jsem test s jedlou sodou a holcicka vysla. Ja mimi v angelsounds slysim jen rano po probuzeni v prubehu dne a vecer ho zatim nenajdu. Taky jsem parkrat nasla svuj tep ale vedela jsem ze mimi ma rychlejsi.
@Stupa ja právě taky vím, že mají rychlejší, proto mě to tak vyděsilo, a to jsem hledala fakt dlouho. A co si přejete?
@luciiin
Cekali jsme tak dlouho ze je mi uplne jedno jestli to bude holcicka nebo chlapecek
Vy si prejete co??? Parecek??? Toho angelsoundu se neboj to byla jen blba nahoda ze jsi nasla jen sebe.