KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
29.5.17 14:45

@Pesimistka přesně. Nevolnosti mám už slabší a (za celou dobu jsem 3× zvracela, 1× to spíš bylo jen malé ublinknuti :mrgreen:…po 3 to bylo dnes :D ). Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.5.17 17:24

@luciiin mě už špatně není vůbec. jen někdy v MHD když je hodně teplo a je vydýcháno. jinak se cítím dobře. pupík už leze, ale váha zatím původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.5.17 18:40

@Pesimistka to je super, tak teď máš to, jak se říká "nejhezčí období těhotenství ", viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
29.5.17 19:13

Holky ja vam tak zavidim ze uz vam je lip ale samozrejme vam to preju at je vam dobre. Ja jeste zvracim tak 2× do tydne ale uz to neni kazdy den tak snad se taky dockam uplneho odezneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.5.17 19:20

@Stupa ja psala, že je to teprve lepší ;)…uz tedy nějakou dobu…jeste nevolnosti mám taky a dnes bylo i blinkani, a to mě stačil zápach zaparenych redkvicek :mrgreen:…ale lepší to tedy je, to u tebe přeci taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
29.5.17 19:31

@luciiin
Jako to jo nejaky pokrok k lepsimu to je. Ja vcera zvracela pri vareni obedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.5.17 19:49

@Stupa my jsme pripadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.5.17 19:50

U nas se hrozilo bouřkami a nic neprislo, co u vas holky?…nebo tedy zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
29.5.17 19:56

@luciiin
U nas by melo sprchnout zitra ale jestli neco dorazi tezko rict. Kazdopadne zitra ven nevystrcim ani palec :lol: az budem mit na zahrade bazen tak si zacnu uzivat tepla ale ted se to neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.5.17 12:20

Tak holky, dnešní kontrola v pořádku a další mám až za tři týdny, to je hrozná doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.5.17 12:23

@luciiin
To je dobre ze je vsechno v poradku :kytka: je to dlouho ale s angelsounds se muzes aspon trosku uklidnovat. Co pohlavi miminek uz bylo neco rozeznat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.5.17 12:49

@Stupa ještě nebylo, na genetice mi doktor min. týden říkal, že jedno vypadá na kluka, ale tak na 60 % Dnes doktor říkal, že 60 % je jako 50 % :D
Angelsounds mě minule pěkně vyděsil, zdál se mi pomalý tep, doktor říkal, že jsem mohla narazit na svou tepnu, že je vše v poradku. Ale teď se ho bojím použít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.5.17 13:11

@luciiin
Nam v patek dr rekl ze tam nikde nic necouha ze se priklani k holcicce ale mimi melo prekrizene nozicky takze tezko rict ale zkousela jsem test s jedlou sodou a holcicka vysla. Ja mimi v angelsounds slysim jen rano po probuzeni v prubehu dne a vecer ho zatim nenajdu. Taky jsem parkrat nasla svuj tep ale vedela jsem ze mimi ma rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.5.17 13:35

@Stupa ja právě taky vím, že mají rychlejší, proto mě to tak vyděsilo, a to jsem hledala fakt dlouho. A co si přejete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.5.17 13:46

@luciiin
Cekali jsme tak dlouho ze je mi uplne jedno jestli to bude holcicka nebo chlapecek :) Vy si prejete co??? Parecek??? Toho angelsoundu se neboj to byla jen blba nahoda ze jsi nasla jen sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí