KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
10.9.17 11:35

@susanie Au to muselo pěkně bolet 8o Já jsem chodila na rehabilitace s těmi zády o kousek se to zlepšilo ale aby to bylo úplně v pohodě tak by si to člověk musel zaplatit. Jo odpočinek je fajn ale do práce nespěchám. :D A stejně mě jednou za den přepadne myšlenka jestli to embryo tam ještě je ale zas přes tolik utrogestanu by snad nemělo kudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.9.17 13:03

@potvurka89 Jo s těma zádama už je to asi na pořád. Taky jsem jednou měla bouračku. Do zadu v plný rychlosti do mě naboural pán když byla ledovka a od tý doby mám problémy s krční páteří..Neustálý bolesti hlavy..Takže vím o čem mluvíš. Do práce taky nepospíchám, doma si to vyloženě užívám. :mrgreen: To chápu, člověk přemejšlí úplně o všem, ale jak ti řekli, vypadnout nemůže, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.9.17 13:33

@susanie Já jsem dostala smyk na nájezdnu na dálnici, narazila jsem do kovového plůtku u kterého si myslí asi že je tam kvůli tomu abys nespadla do příkopu jenže o ten se to zapíchlo, střechou o kopec bouchlo a pak všemi směry do příkopu ani jedna strana nebyla nebouchla. Nakonec to zapadlo přímo za ten plůtek jak kdybych to tam poslala obráceně. :) Oni říkají že se má denně cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.9.17 13:54

@potvurka89 Ty jo, holka..stáli při tobě všichni svatý.. :andel: Hlavně, že jsi v pořádku. Jenom si to představím, mám husí kůži..Fuj..A jinak? Vše ok, bříško atd? Copa prsa, neboleli tě při tom Estrofemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.9.17 16:02

@susanie No právě že se nic neděje, jednou za čas trochu cítím vaječníky. Z estrofemu mi nějak nic nebylo a není. :nevim: třeba to teď dobře sníším :) A jak na ten estrofem reaguješ ty :) Jen k té nehodě, nikdy bych nečekala že zastaví tolik lidí a někdo byl tak rychlý že zavolal policajty a v jeden moment tam naletěla sanitka, dvoje policajti a hasiči. Tak jsem se poprvé svezla sanitkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.9.17 16:29

@potvurka89 Tak snad to tim ludem není lhostejný. Asi bysme se zachovali stejně..Trochu cítím podbřišek, jinak nic..Ale mám za to, že minule mě boleli prsa po tom Estrofenu. Teď zatím nic. Zítra mě čeká ten ultrazvuk, tak jsem zvědavá. Vaječníky jsem po Et taky cítila, tak nevím..Ale snad to k tomu patří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.9.17 16:51

@susanie Budu na tebe myslet :hug: Já ještě estrofem neměla. :) :) Jen když sním něco z mléka tak mě bolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.9.17 20:19

@potvurka89 Děkuju :hug: Mám tam bejt na devátou, tak pak dám vědět jak jsem pochodila.. :mrgreen: Snad to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.9.17 20:37

@susanie v 9 většinou vstávám :mrgreen: určitě to bude v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.9.17 11:55

@potvurka89 Ahojky,akorát jsem se vrátila..Zatím s léčbou pokračuju a cysta není až takovej problém jak jsem si myslela.Jde o to, jak jsem měla v roce 2008 císařský rež, tak mi špatně sešili dělohu a je tam nějaký defekt který se může plnit nějakou tekutinou která pak následně vytéká do dělohy a to embryo se kvůli tomu nemusí zahnízdit.. :roll: Mudr říkal, že i přesto to zkusíme, pokud Ket nevyjde, tak pak možná nějaká reoperace..Nooo, tak jak jsem chválila tu porodnici, tak tady to mám.. :) Stane se. Každopádně 19.9. mám Ket.. :dance: Co ty, jak se máš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.9.17 12:19

@susanie A to chodíš do státního caru? Protože ve státním mě také sttrašili že mi cysty mohou téct do dělohy a otrávit embryo a teď na soukromé říkalki že tam nic takového nehrozí, já se mám dobře jen mám trochu rýmu. :) Tak to opravdu máme kousek od sebe :mrgreen: Dneska jsem dlouho spala tak půjdu připravit něco k obědu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.9.17 13:25

@potvurka89 Nene,do soukromého. On teda říkal, že to tak může být a nemusí. Já byla loni v květnu kvůli tomu na hysteroskopii aby koukli jak ta jizva vypadá a bylo vše ok, ale i přesto se to mýmu doktorovi moc nelíbí..Je teda fakt, že to řeší až teď a to tam chodím od února, tak nevím. Je to profík a věřím mu..Uvař si a pak se ozvi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.9.17 14:07

@susanie tak jsem si udělala halušky s uzeným a zelím :) určitě to bude v pohodě jen nechtějí nic podcenit :) A kolik jsi měla sliznici? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.9.17 14:33

@potvurka89 Sliznice říkal, že je v cajku..Mám 7mm, tak snad.. ;) Halušky jsme měli minulý týden..Od včera zase najíždím na zdravou stravu, protože co jsem doma mám skoro 2 kg nahoře.. :cert: Kolik u vás stojí Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.9.17 15:00

@susanie my jsme dali 5,5tis kolik budete dávat vy? Já jsem si říkala že zhubnu na procházkách s kočárem :mrgreen: Všimla jsem si že si na této diskuzi povídají dvě a pak obě jsou těhu :mrgreen: tak ať nám to také vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí