KET/ET 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
16.9.17 19:01

@susanie ne necítila a když se najím tak mě tlačí jak děloha. Tak kdo ví nějak se nechci upínat k žádné myšlence. Ale zas věřím že to vyjde :D Jakou jste si vybrali, my jsme byli v Kolíně v Karchru pro to bateriové koště nějak jsem čekala že to bude lepší ale zas není to až tak špatné ;) Tady taky s přestávkami prší tak jsem na odpolko zalezla do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.17 19:29

@potvurka89 My vybrali takovou, že to vypadá jako dřevo. My měli plovoucí podlahu, ale vytekla nám myčka a plovoučka se zničila..Noo štve mě to, protože ta podlaha nebyla stará a byla pěkná, ale neuděláš nic. Jinak mě už se to taky krátí na Ket a začínám být trochu nervozní. :think: Ale co se má stát se stane. U tebe to vidim nadějně.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.9.17 19:45

@susanie hezky se ti to krátí :) ale bude to v pohodě :) My máme v kuchyni dlažbu a v obýváku plovoučku, zatím nic nevyteklo, na to by tam měla být taková pojistka. Jen si připadám že pokud se to povede a bude mi hůř tak budu noci trávit s hlavou v záchodě :mrgreen: :mrgreen: My máme baráček půl roku a chci koupit nové závěsy a záclony a stále němůžu najít to pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.9.17 22:46

@potvurka89 Není ti dobře? To je dobře, protože je to dobrý znamení.. :lol: My máme baráček už 7 let a závěsy z Jysku a některý i z Ikei. ;) Jinak jsem z tich hormonů docela dost unavená..Pořád bych spala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.9.17 01:38

@susanie To já jsem po IVF injekcích byla taky dost unavená. Máš nějaké závěsy kde by byla kovová oka všitá v nich? Právě že nad nimi uvažuji a mamka zas aby při praní mi to nezničilo pračku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
17.9.17 09:13

Mám dotaz, v pondělí jdu na krev po KET, test z moči mi vyšel pozitivní. Ale zjistila jsem, že mi došel Utrogestan. Nevím, jak se mi to mohlo stát, jestli jsem platíčko někde zašantročila, každopádně na dnešek nemám (beru 6 denn). Doktorovi se v neděli nedovolám a bojím se, aby vynechání jednoho dne nemělo negativní dopad…

• Citovat
  • Upravit
954
17.9.17 09:58

@HSY Ahojky,predevším ti gratuluji k pozitivnímu výsledku.. :kytka: Já na tvým mistě bych asi udělala to, že bych normálně zajela do nejbližší nemocnice(gynekologie) a řekla jim jak se věci mají, že bys potřebovala předepsat Utrogestan. Měli by ti ho normálně napsat. ;) Zkus to a dej pak vědět. ;) I tohle se prostě stane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
17.9.17 09:59

@potvurka89 Ne ne, tyhle závěsy nemám. Spíš mám takový co se navlékají na garnyž.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.9.17 10:13

@HSY ahoj gratuluji a souhlasím s @susanie zajeď do nejbližší nemocnice na gyndu aby se tě mimi nepustilo většinou se utrogestan bere do 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.9.17 10:25

@susanie tak jak ti je dnes? Já bych dnes nejrači prospala celý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
17.9.17 13:08

@potvurka89 Byli jsme na houbách..Noo nic jsme nenašli. Všichni nosí plnné koše a my jen pár lišek, tak nevím jestli jsme slepý.. :mrgreen: Hele, dneska je mi celkem dobře, únava se ukáže až někdy v pod večer..Ale mám takový dojem, že mi jakoby z boku začínají bolet prsa, tak nevím jestli je to špatně, nebo ty hormony.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
17.9.17 13:17

Tak nakonec jsem šla na pohotovost do nemocnice pro recept. Nadšení ze mě sice nebyli, ale nakonec mi ho napsali. Díky, snad to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
4661
17.9.17 13:18

@susanie to jsou ty hormony ;) to bude v pohodě, taky bych šla na houby ale manžel jde odpoledne do práce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
17.9.17 13:44

@HSY Na to se vykašli, že nebyli nadšený. Od toho tam jsou! Hlavně že ho máš a můžeš v něm pokračovat. Zítra jdeš na krev? Dáš nám vědět jak jsi dopadla? Káždá dobrá zpráva nás nakopne..Viď? @potvurka89 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.9.17 14:38

@HSY @susanie přesně tak aspoň je tu nás tu víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí