Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 jj, já taky když chvilema necítím bříško, tak mi to hned hloda. Kdyby se člověk alespoň pořád tak nepozoroval
. Já na krev až příští týden. Ale ve středu bych chtěla zkusit test ![]()
@Rozarkaa1 já právě mám chvíle kdy na to úplně zapomenu pak si vzpomenu že bych možná mohla dělat některé věci opatrněji tak pohladím bříško a nahodím úsměv ![]()
@susanie já si myslím že je to v dnešní době klasika takže také ti zítra rozmrazí jedno.
![]()
@susanie u nás právě mrazí automaticky po dvou, proto jsme nechali dat obě, protože znovu už zamrazit nejdou.
@Rozarkaa1 Mě budou zavádět jedno.Jsem po císaři, takže dvě ani nemůžu.. ![]()
Ahoj holky, taky se chystám na KET. V pondělí uzv, a tam se uvidí jak reagují na léky. Strasne rychle se to blíží, a mam čim dal větší strach. ale i se Těším
@susanie
Tak těm, co jsem to slíbila - dnes mi potvrdili výsledky krve 15. den po KET (hladina hCG bezmála 2000). První test jsem zkoušela 8. den po KET, na testu byla velmi slabá čárka asi po 10 min.
Příspěvek upraven 20.09.17 v 07:23
A ještě jsem zapomněla - neměli jsme navíc ani embryo glue, ani asistovaný hatching. Při druhém KET, jak ukazují to embryo těsně před zavedením, tak bylo vidět, že se již „hatchlo“ samostatně.
Jinak já mám po Ket..
Vše probíhalo úplně super..Ani jsem pomalu nevěděla, že se něco děje..Zvláštní pocit.. ![]()
@susanie ahoj tak to je super, nožky nahoru a dvojku červeného pro uhnízdění a dobrou náladu.
Jak dlouho vydržíš netestovat? ![]()
@potvurka89 Dobrá otázka..
Vůbec netuším a zatim nad tím moc ani nepřemýšlím, ale ten čas přijde třeba příští týden..
Uvidím..Co ty?