Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79
Je to tak lepsi ze nemas cas se pozorovat. Ja na to furt myslim a jsem nervozni jak to v patek bude.
@luciiin
Tak to je super ze se chytli obe
neboj to hcg jeste muze vyletet ani nebudes vedet.
@luciiin tak to je krásný. budou dvojčátka. kolik si měla HCG? je to individuální a v začátcích je hodně velký rozptyl v hodnotách. buď v klidu a užívej si. kdy jdete zase na kontrolu?
@Pesimistka dekuju
asi 960…
Kontrola až za 14 dní.
Ach jo, asi na mě něco leze
jestli mi večer bude blbě, tak nepůjdu do práce.
@luciiin prý lehký virozy jsou na začátku těhu normální. snad se ti to nerozjede a budeš zdravá. hlavně odpočívej. ta kontroly by mohly být častější co? taky musím vydržet až do 24. a nervozní jsem už teď
@Stupa v pátek to bude určitě dobrý. budu na tebe moc myslet. pak dej vědět jak si dopadla
@luciiin
Pokud se nebudes citi tak radsi zustan doma a odpocivej. Ja mam zitra volno tak planuju prolezet cely den ![]()
@Pesimistka
Dekuju
jak budu neco vedet tak se urcite ozvu ![]()
@luciiin Gratuluji k dvojčátkům.
Neboj určitě bude všechno v pořádku. ![]()
@Pesimistka @lea79 díky holky.
Dnes jsem raději zůstala doma. Tím, že si taky nemůžu nic vzít, tak jsem chtěla být v klidu a teple…zítra uvidim
@luciiin Je dobře, že jsi doma. Teplo a klid Ti pomůže. Uvař si čaj, zachumlej se do peřiny a odpočívej.
Jo a dobré jsou polévky, moc nedráždí žaludek, zasytí a zahřejou.
@luciiin hezky odpočívej a všechno bude v pořádku. stejně je venku hnusně a zima
@luciiin já jsem zas dneska byla úplně nepoužitelná. v noci jsem toho moc nenaspala, tak jsem musela dospat přes den. je i divný počasí nějak mě i bolí hlava a musela jsem i zrušit kafe s kamoškou.
@Stupa kdy jdeš zítra? budu držet palce