Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca Děkuji, za info.
Tak pak by mi to vycházelo 5+4. ![]()
@Stupa Určitě si poradí, stejně se ten termín bude ješte upřesňovat. Minule jsem měla původní termín 14.7., pak 7.7., ve 30tt to posunuli na 28.6. a nakonec se malý narodil 3.7.
Tak pak si vyber. ![]()
@Stupa jj Clotrimazol. s tím se setkávám hodně, že ho píšou. ale neřekla bych, že je tak škodlivý aby něco udělal. já už jsem na tom líp. už mi nebývá tak špatně, ale ta únava mě pořád drží. docela ti závidím, že tam jdeš už ve čtvrtek a uvidíš prďolku ![]()
@lea79
Jj kamaradku loni dr strasil ze bude rodit driv uz na mikulase a nakonec porodila zacatkem ledna ![]()
@Pesimistka
On mi prave rikal ze v prvnim trimestru ho nedava a pred porodem taky ne ze by se to nemelo ale taky verim ze ta dr by mi nedala neco co by mohlo ublizit ale pro jistotu jsem si koupila ty globule.
Ahoj holky. Muzu se pridat? Ja byla v pondeli na ket 2 ackovych blastocyst. No od pondeli radsi furt lezim, ale uz mi z toho hrabe. Furt premyslim zda vse delam dobře. Nevim jak vydrzim netestovat. Jak se zabavujete?
@Mankentka ahoj vítám tě. určitě jenom nelež. je potřeba tělo a dělohu prokrvovat procházkama. teď už je to stejně rozhodnutý. držím palce aby to vyšlo. to byl tvůj první KET?
já co jsem doma na rizikovým, tak hodně čtu, luštím křížovky, koukám na televizi a taky hodně spím, protože jsem pořád hrozně unavená a odpoledne vycházky s pejskem
@Pesimistka tak ja chodim a uklizim pak na chvilku lehnu. Jsem na nemocenske uz 4 mesice uz mi hrabka. A ano muj prvni kez. Do toho dnes nejaky hnedy hlen. Tak nevim. Snad to nic neni. ![]()
@Pesimistka tak snad mas pravdu. Byla jsem v pondeli neni to brzo? Ty jsi otehotnela z ketu?
@Pesimistka a cekas jedno miminko nebo vic? Jinak velka gratulace. V kterem jsi?
@Pesimistka tak to je super. A taky si trosicku spinila? Kdy sis udelala test? Kolikaty pokus ti vysel?
@Mankentka
Ahoj drzim pesti at se zadari. Ja tri dny po ketu lezela a pak jsem chodila na prochazky. Spinila jsem taky ale az par dni pred terminem ms.
@Mankentka já nešpinila. test jsem dělala až 8.den po KET a byla slabá druhá čárka. tohle byl čtvrtý KET. jsem těhotná už potřetí. 1.KET samovolný potrat v 5.týdnu, 2.KET nechytilo se, 3.KET chytlo se, ale v 19.týdnu jsme těhu ukončili kvůli vývojové vadě neslučitelné se životem