Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lea79
Dekuji ale stejne to jeste budem tajit alespon do 12tt i kdyz s tema mojima nevolnostma to bude tezke v nedeli mame jit ke tchanum na obed a ja normalni jidlo do sebe nedostala uz nekolik dni. Asi poslu jen manzela ![]()
@Stupa když je ti po všem špatně tak se to špatně skrývá. snad už ti to brzo přestane.
Ahoj holky, takže já jsem 22.3. po KETu a na uzt si mě pozvali na 13.4. test // ale na utz dr. nic v děloze neviděl.???
@bosorkajanka To jsi byla stejně jako já. Také jsme měla jít 13.4. na ultrazvuk, ale nakonec jdu až 19.4. Byla jsi na ultrazvuku v CARu? Někteří lékaři nemají, tak kvalitní ultrazvuky, takže je možné, že tam ještě nic neviděl. Ale, tak trochu se obávám, že už by tam měla být vidět alespoň dutinka. ![]()
Snad to bude dobré, drž se. ![]()
@lea79 ahojky, ano byla jsem v CARu a taky si myslím, že by tam už měla být vidět dutinka
ještě jsem včera dělala digitální test a bylo 2-3 týdny. Tak už tomu nevěřím, že je ta fazulka tam kde má být.
@lea79 ještě jsem se chtěla zeptat, kdy jsi byla na KETu? Já 22.3. Jen mě štve, že dr. tam něco viděl, sestra označila na utz a nic víc mi neřekli, jen, že mi vemou krev na hcg a zavolat si mám v úterý
to čekání mě zabíjí.
@bosorkajanka KET jsem mela take 22.3., ted bychom mely byt uz 5+neco. Achjo nechci byt pesimista, ale nevim nevim.
Ja jdu ve stredu na ultrazvuk a to uz by melo byt srdicko. Kam chodis do CARu?
@lea79 nejsi pesimista, ale realista, ano je to na prd… Co se dá dělat. Chodím do Prahy, sanatorium pronatal. A ty kam?
@lea79 jo a od včerejška trochu špiním, na intimce se občas objevují hnědé šmouhy
Asi to mám sečtený. Tohle byl náš poslední pokus.. Víc už psychicky nedávám… Jen by mě ještě zajímalo, kde je, když vejcovody už nemám, snad né v rohu dělohy.. To by znamenalo, velká operace a pravděpodobně odstranění dělohy. Takhle mě strašili u druhého mimoděložního ![]()
@bosorkajanka Tak to chodíme stejně.
Předpokládám tedy, že ultrazvuk Ti dělal Vobořil a v tom případě, bych počkala do úterý. Až tam půjdeš, ať ti ho udělají znovu. A důrazně bych si vyžádala někoho jiného. Vobořil je neskutečný de.il. Já když měla předloni po ET a náběh na hyperstimulák, tak to komentoval slovy, co že bych jako chtěla, že je to normální. ![]()
Jinak jestli špiníš, to nevadí, nesmí to být jasná červená. Ale možná bych pro klid duše zajela na pohotovost. Tam Ti určitě řeknou jak na to jsi.
@lea79 ano dělal mi UTZ Vobořil. Zdál se mi vždy v pohodě, ale po tom čtvrtku, že si tam něco označí a nic mi neřekne, jen, že tam nic nevidí… A proč tobě řekli až 19.4. na UTZ? Na pohotovost jsem volala a tam mi řekli, že je to brzy aby něco viděli, že pokud mě nic nebolí a moc nekrvácím, mám si počkat na výsledky hcg. Ale prý pro svůj klid ať si přijdu, jestli chci…
@bosorkajanka Já měla jít také 13.4., ale když jsem zjistila, že tam bude Vobořil, tak jsem se objednala až na 19.4. k Zelenkové.
To je teď těžko radit. Ale já bych možná na tu pohotovost zajela. Klidně si ten ultrazvuk zaplatit jako samoplátce.
@lea79 Tu jsem měla na UTZ po prvním KETu, ale ten nedopad… Já bych taky jela abych věděla na čem jsem, ale manžel mi říká, ať vydržím do úterý, když mě nic nebolí..
@lea79 a jak se cítíš ty? Jsi v pohodě? Kolikátý pokus? A už máš prcka? Snad ti neva tolik otázek.. ![]()
Mě už nebolí ani prsa… No uvidíme. Až budeš po UTZ, dáš mi vědět? ![]()
@bosorkajanka Tak zkus vydržet. Vím, že je to strašně težké, ale pořád tam nějaká šance je. Uvidíš v úterý jaké bude to HCG.
Já měla příznaky už asi deset hodin po transferu.
Bylo mi na zvracení a hrozné nechutenství. Pak se k tomu přidala prsa, takže jsem si říkala, že je to na dobré cestě. Původně jsem si chtěla zajít na krev jako samoplátce, ale nestihla jsem to. ![]()
Teď už příznaky také nemám žádné, vlastně mi ani nepřijde, že jsem těhotná.
Jinak já už mám z prvního IVF syna, teď má 9 měsíců. Ještě jsem měla dvě zamražená embrya a teď jsem si byla jedno vyzvednout. Uvidím ve středu, jak to dopadne.
Určitě sem ve středu napíšu. ![]()