Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin Také gratuluji, tak to je skvělé, že se chytla obě. ![]()
Ahoj holky, tak dnes ko v CARu. Dr. dnes viděla pouze dutinku bez ohraničení
brali zase krev, zítra mám volat…
Já se zblázním, jen to čekání a ta nejistota mě totálně deptá ![]()
@lea79 dnes tam byla Dr. Zelenková, moc nebyla šťastná když viděla jen tu maličkatou dutinku… Prosím tě co ty na UTZ, bylo něco vidět? Jo a asi blbá otázka, ale v kolikátém tt jsi? Já už magořím
![]()
Ahoj holky. Mam dotaz. Zazila jste nektera ze jste uz 3 den po KET zacala spinit uplne hnede a 2 dny na to slabe krvacet a trvalo to cca 6 dnu apresto se tam malej fazolek udrzel? Celkove tak krvacim(spinim) 11 dnu. Procitam to tu a porad hledam aspon malou sanci. Predem dekuji za odpověď
Ahoj holky, můžu se přidat do vaší skupinky? Já právě taky procházím IVF, máme za sebou KET, zítra je to 14 dní po KET. @Mankentka já jsem začala spinit hnědě asi 5.den po KET, a 11 den po KET bylo HCG 13,8,
Holky, chtěla bych se vás zeptat, jak poznám první den menstruace, když páty den od KETu špiním a nepřestává to? Asi si budete říkat, že jsem blbá, ale já nevím jestli špiním, nebo už menstuuji…
@Jullinka9 nejsi blba mame to stejne. Asi uz nezbývá nez jen cekat co rekne krev. I kdyz uz si na krev byla. Pokud spinis a neni to intenzivní krvaceni tak snad to bude jen dobre kdyz mas hcg. Ja jdu na krev az v pondeli. Uz si testovala?
@Mankentka netestovala jsem. V CARu mi řekli ať vysadím léky a čekám ms. v Pondělí jdu na kontrolní krev
Je to prý nízké. Asi zkusím test
ale v pondělí budu vidět, jdu na kontrolní krev. a co ty? dělala jsi test? jak dlouho jsi po ket?
@Jullinka9 dnes je to 10 den sice krvacim ale zkusim zitra. Je divne ze to mas vysadit ja je mam jist porad. Mozna bych v tvem pripade papala babletky dal az do dalsiho krevniho testu. Kazde se zveda hcg jinak. Ja bych testla. Dej vedet drzim pesti vice stesti
@bosorkajanka
Ahoj uvidis zitra podle vysledku snad to bude dobre ![]()
@Mankentka
Ahoj a zkousela jsi volat do caru co na to reknou???
@Jullinka9
Ahoj menstruace se pocita az se objevi normalni krvaceni a ne spineni ale nezazila jsem to tak tak nevim. Ja trosku spinila cca 11 den po ketu ale jen slabounce asi tak 2-3 dny.