KFC nebo Mekáč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
17.9.22 15:52

Lehce pikantní, ja raději tortilu, quasedilla a nesnáším čtvrtku kuřete, když už tak jen křídla nebo stripsy. Spíš bych vzala každému box menu a v něm jsou vždy křidélka, ale máš tu tortilu nebo burger. Lupínky jsou risk, raději hranolky případně kaši. A zmrzlina je boží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.9.22 15:54

@Kelsey ji a do 10 minut sníst, ne že to půl hodiny vézt v autě a doma 20 minut s proslovem servírovat, jako fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.9.22 15:56
@Bubla Bůčková píše:
@Kelsey ji a do 10 minut sníst, ne že to půl hodiny vézt v autě a doma 20 minut s proslovem servírovat, jako fakt…

Sakra. Přesně tak jsem to plánovala, že něco koupíme a vezmeme si to na pohodu domů k televizi 🙈 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
17.9.22 16:03

@Kelsey Stripsy jsou lehce pikantní, ale moje starší děti to jedly a nejmladší jsme kupovali stehýnka, ty pálivé nebyly. Taky to občas děláme tak, že to vezmeme domů a sníme až tam. Když to máte do 30 min autem a sníte hned po příjezdu, tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
17.9.22 16:07

Vemte b-smart a každému něco jiného. Jsou to takové malé boxíky s hranolkami- jsou tam třeba 2 větší stripsy a když dáš k tomu ty větší hranolky, tak to vyjde kolem 60. A někdo si do toho dá stripsy, někdo stehýnko a ještě tam bylo na výběr myslím křidélka. Ta cena je stejná. S malýma hranolkama myslím 50. Stávalo to ještě míň, teď trochu podražili. My bereme vždycky toto a každý si tam dá maso, jaké chce, nejčastěji teda ty stripsy.

Příspěvek upraven 17.09.22 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Normálně pikantní jim vadit nebude. To zvládnou. Pod hot jsem si představovala, že skoro hoří pusa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Já tam beru kuře Kentucky - to totiž jako jediné nepali a mne to i chutná. Ale jako fakt sníst hned, protože jak to chvíli necháš, tak to navlhne a nekrupe a vůbec uz to není ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.9.22 16:11

@Kelsey ja palive rada nemam a kfc je tak na hraně toho, co snesnu. A sníst rychle, buď po koupi nebo do té půl hoďky pak už to není nic moc.

Já mám ráda twister, tu placku, teď nevím jak se jmenuje a grander burger.

Ale teď víc jezdíme do mekáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.9.22 16:14
@Kelsey píše:
Sakra. Přesně tak jsem to plánovala, že něco koupíme a vezmeme si to na pohodu domů k televizi 🙈 😂.

Jj, Bubla má recht, spíš bych to viděla na rodinný trip do toho Fast fondu, vypálit se ke stolu, děcka nekonečné kelímky a vychutnat si to jídlo pěkně čerstvé, právě udělané, ohrivane bych to teda jist nechtěla.

Tip: My si s mužem rádi dáváme v KFC občas kyblík klasic, ale ať nefutrujem ke smazenymu ještě hranolky, tak si místo hranolky objednáváme každý salát coleslav s nějakým tím doplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
17.9.22 16:17

Na mě je KFC palive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.9.22 16:20

Tak uvidíme, jak to vymyslíme. My jsme dneska ani neměli oběd normální. Jen ovoce, ořechy atd. něco rychlého. Mi je jedno, co sním. Nebo půjdu hlady škrábat omítku. Mám chuť i na hranolky i na ty lupínky 🙈. My nejraději kebab na nákupech. Toho jsem si nevšimla, jestli v Olympii je. A trochu změna. Výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
17.9.22 16:24

@Kelsey Já myslím, že KFC vám bude chutnat, dětem určitě. Ty stripsy s hranolkami mají rády většinou všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
17.9.22 16:39
@Kelsey píše:
Děkuji. Ten kyblík strips je taky pálivý? U toho nevidím hot. Na lupínky jsem se dívala, že vypadají dobře.

Stripsy jsou pikantni. Bites nejsou pikantni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
17.9.22 16:45

Me v KFC pálí asi všechno :D ale já sem na koření hodně citlivá. A co nepálí, je zas pěkně hnusné :D Zlatý mekáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.9.22 16:56

@Kelsey mně teda v KFC nechutnalo. Kentucky je ble a zbytek mi málem shořela huba. Zlatý mekáč. Ale já pálivé fakt nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová