Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lehce pikantní, ja raději tortilu, quasedilla a nesnáším čtvrtku kuřete, když už tak jen křídla nebo stripsy. Spíš bych vzala každému box menu a v něm jsou vždy křidélka, ale máš tu tortilu nebo burger. Lupínky jsou risk, raději hranolky případně kaši. A zmrzlina je boží!
@Kelsey ji a do 10 minut sníst, ne že to půl hodiny vézt v autě a doma 20 minut s proslovem servírovat, jako fakt…
@Bubla Bůčková píše:
@Kelsey ji a do 10 minut sníst, ne že to půl hodiny vézt v autě a doma 20 minut s proslovem servírovat, jako fakt…
Sakra. Přesně tak jsem to plánovala, že něco koupíme a vezmeme si to na pohodu domů k televizi 🙈 😂.
@Kelsey Stripsy jsou lehce pikantní, ale moje starší děti to jedly a nejmladší jsme kupovali stehýnka, ty pálivé nebyly. Taky to občas děláme tak, že to vezmeme domů a sníme až tam. Když to máte do 30 min autem a sníte hned po příjezdu, tak se to dá.
Vemte b-smart a každému něco jiného. Jsou to takové malé boxíky s hranolkami- jsou tam třeba 2 větší stripsy a když dáš k tomu ty větší hranolky, tak to vyjde kolem 60. A někdo si do toho dá stripsy, někdo stehýnko a ještě tam bylo na výběr myslím křidélka. Ta cena je stejná. S malýma hranolkama myslím 50. Stávalo to ještě míň, teď trochu podražili. My bereme vždycky toto a každý si tam dá maso, jaké chce, nejčastěji teda ty stripsy.
Příspěvek upraven 17.09.22 v 16:09
Normálně pikantní jim vadit nebude. To zvládnou. Pod hot jsem si představovala, že skoro hoří pusa.
Já tam beru kuře Kentucky - to totiž jako jediné nepali a mne to i chutná. Ale jako fakt sníst hned, protože jak to chvíli necháš, tak to navlhne a nekrupe a vůbec uz to není ono
@Kelsey ja palive rada nemam a kfc je tak na hraně toho, co snesnu. A sníst rychle, buď po koupi nebo do té půl hoďky pak už to není nic moc.
Já mám ráda twister, tu placku, teď nevím jak se jmenuje a grander burger.
Ale teď víc jezdíme do mekáče.
@Kelsey píše:
Sakra. Přesně tak jsem to plánovala, že něco koupíme a vezmeme si to na pohodu domů k televizi 🙈 😂.
Jj, Bubla má recht, spíš bych to viděla na rodinný trip do toho Fast fondu, vypálit se ke stolu, děcka nekonečné kelímky a vychutnat si to jídlo pěkně čerstvé, právě udělané, ohrivane bych to teda jist nechtěla.
Tip: My si s mužem rádi dáváme v KFC občas kyblík klasic, ale ať nefutrujem ke smazenymu ještě hranolky, tak si místo hranolky objednáváme každý salát coleslav s nějakým tím doplatkem.
Tak uvidíme, jak to vymyslíme. My jsme dneska ani neměli oběd normální. Jen ovoce, ořechy atd. něco rychlého. Mi je jedno, co sním. Nebo půjdu hlady škrábat omítku. Mám chuť i na hranolky i na ty lupínky 🙈. My nejraději kebab na nákupech. Toho jsem si nevšimla, jestli v Olympii je. A trochu změna. Výjimečně.
@Kelsey Já myslím, že KFC vám bude chutnat, dětem určitě. Ty stripsy s hranolkami mají rády většinou všechny děti.
@Kelsey píše:
Děkuji. Ten kyblík strips je taky pálivý? U toho nevidím hot. Na lupínky jsem se dívala, že vypadají dobře.
Stripsy jsou pikantni. Bites nejsou pikantni.
Me v KFC pálí asi všechno
ale já sem na koření hodně citlivá. A co nepálí, je zas pěkně hnusné
Zlatý mekáč ![]()
@Kelsey mně teda v KFC nechutnalo. Kentucky je ble a zbytek mi málem shořela huba. Zlatý mekáč. Ale já pálivé fakt nesnáším