Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Nicoleete Tak zkus jiné mléko
Jinak rýmu těžko dostane z pití sunaru ![]()
@arinecka skusim diky, jojo taky si mislim ale když jito uz nedavam tak ani nekichne jak mile ji to nacpu začne kichat hodně. ![]()
To je strašný…jak mile(jakmile), mýt rýmu(mít rýmu) „umývá ji“???, kichat (kýchat) "tvrdá souhláska..bez rými(bez rýmy), stoho (z toho)…děs běs dnešní čeština..
Omlouvám se, ale už jsem na to alergická… ![]()
Rýmu ze sunaru jsem ještě neslyšela, vše je možné, ale nejspíš s tím souvislost mít nebude…
A nepije moc rychle, nemáš treba moc velký průtok v dudlíku na lahvi? Syn taky jakoby kycha když moc rychle hlta, to mliko mu pak kolikrát skočí do nosu ![]()
@pannda píše:
To je strašný…jak mile(jakmile), mýt rýmu(mít rýmu) „umývá ji“???, kichat (kýchat) "tvrdá souhláska..bez rými(bez rýmy), stoho (z toho)…děs běs dnešní čeština..
Omlouvám se, ale už jsem na to alergická…
Rýmu ze sunaru jsem ještě neslyšela, vše je možné, ale nejspíš s tím souvislost mít nebude…
přesně, základní učivo druhé třídy…
Zakladatelko, nemyslím si, že by to bylo ze sunaru. Jiné mléko si zkoušela? Po kojení taky kýchá? Spíš hltá a mlíko jí nateče do nosu
@Kriss Tina do pusinky jito střikam ja, ona ještě neumí z láhve.. dirku na láhvy ma malou jeji pul roku.
@Nicoleete píše:
@arinecka skusim diky, jojo taky si mislim ale když jito uz nedavam tak ani nekichne jak mile ji to nacpu začne kichat hodně.
A máš ten sunar dobře protřepaný? Ještě jsem neslyšela že by mělo dítě rýmu z pití sunaru. Nezůstává ti tam prášek, kterej jí pak dráždí?
Pul rocni dite ale nema mit malou diru ve flasce. Pokud ji to do ty pusy z lahve vymackavas, tak to neni Sunarem, ale tebou, pak se nediv, ze se dusi a leze i to nosem ![]()
@Nicoleete jak jako že půlroční neumí z láhve?
dyt láhev je snazší než když se kojí. To se spíš duši když to do ní lejes.
@Nicoleete píše:
@Kriss Tina do pusinky jito střikam ja, ona ještě neumí z láhve.. dirku na láhvy ma malou jeji pul roku.
Počkej, jak jí to tam stříkáš? Normálně jí strč dudák do pusy a ona bude sát sama
Díru tam musí mít tak velkou tak akorát, ani velkou ani malou. Jak jsi přišla na to že neumí z láhve? Vždytˇsání je naprosto přirozené, to není třeba učit ![]()
@arinecka no tak když byla kojená, může láhev odmitat
Příspěvek upraven 26.05.19 v 10:16
no tak pokud ji strikas mlíko do pusy tak se nedivím že kýchá ona se tím topí, v půl roce neumí pít z láhve tak větší blbost jsem ještě neslyšela
tak moje děti co to uměli od narození jsou asi géniové ![]()
@Ennny ale dite bylo kojene, takze muze odmutat lahev. A kojenym detem se prikrm dava alternativne, aby si nekazily techniku kojeni.