Růst zoubků a odmítání UM

Anonymní
26.5.19 00:52

Růst zoubků a odmítání UM

Ahoj, mám dotaz, už jsem zoufalá, malá je od 3 měsíců na UM (mé došlo), ve 4 měsících nám dr doporučila zavést příkrmy, už ji bude skoro 5 měsíců, rostou ji zoubky a odmítá mi UM, jen si cucne a když zjistí, že je to mléko plyve ho, příkrmy papá normálně a pije taky a to hodně, může to být k těm zoubkům nebo bych to měla začít řešit s dr?
UM mi začala odmítat před 5 dny, myslela jsem, že to je k zoubkům, než se prorazí, ale už má 2 proražený a stále to pokračuje : :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
26.5.19 05:05

Resit. Takhle male dite mleko potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.5.19 08:50

Porad se s pediatrem nebo vyzkoušej jinou značku UM… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.5.19 09:15

Příkrm je sladký, mléko hořké. Co používáš? Sladký je Sunar. Otázka jestli sedne. Příkrmy jaké? Nedáváš sladké kaše, banány? Píšeš pije… Sladký čaj nebo dokonce stavy?

Příspěvek upraven 26.05.19 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.19 09:15

@beruska9 To vím taky, jen jsem se ptala, jestli to nemůže být k těm zoubkům

• Citovat
  • Upravit
26747
26.5.19 09:19

Jinak jsem taky začínala ve 4. měsíci, ale to bylo pár lžiček a stejně byl ucpanej a take pil um mene, tak jsem třeba dala tři dny i týden pauzu. Protože jedl i pil um malo. Postupně se to srovnalo kolem 6. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.19 09:21

@Bubla_Bučková používáme Hipp:) celé skoro 2 měsíce bez problému. Zkoušeli jsme zeleninu, hodně Mrkvičku s bramborem, a Hipp příkrmy zeleninové na oběd, jogurty, sladké jen jednou (hruškovou presidavku) tu jsme ji dali když se nám probudila ve vlaku a nechtěla mléko a ten den večer vypila malá naposled 120ml, ted si jen cucne a plyve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.19 09:23

@Bubla_Bučková Jinak čaj pije jedině sunarek, zkusím ji dát pauzu, ale zase nechci aby byla ohladu :( achjo, děkuji

• Citovat
  • Upravit
26747
26.5.19 09:24
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková Jinak čaj pije jedině sunarek, zkusím ji dát pauzu, ale zase nechci aby byla ohladu :( achjo, děkuji

Hele zkuste vynechat sladký zatím… Banán, hrušky, sladké čaje, kaše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 09:27
@Anonymní píše:
@beruska9 To vím taky, jen jsem se ptala, jestli to nemůže být k těm zoubkům

Ptala ses, jestli resit, tak ti odpovidam, ze jo :nevim: Ze my si piseme o tom samem ve 2 diskusich? Co to je vubec za blbost, ze by dite odmitalo mleko kvuli zubum? Nereknu prikrmy/jidlo, kdyz uz potrebuji kousat, ale mleko? 5mesicni nema co byt nekolik dni bez mleka, tak v pondeli naklus k doktorce. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.19 09:29

A Sunarek doufam ze ne ten granulovany hnus, to vyhod rovnou do kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.5.19 13:40
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, už jsem zoufalá, malá je od 3 měsíců na UM (mé došlo), ve 4 měsících nám dr doporučila zavést příkrmy, už ji bude skoro 5 měsíců, rostou ji zoubky a odmítá mi UM, jen si cucne a když zjistí, že je to mléko plyve ho, příkrmy papá normálně a pije taky a to hodně, může to být k těm zoubkům nebo bych to měla začít řešit s dr?
UM mi začala odmítat před 5 dny, myslela jsem, že to je k zoubkům, než se prorazí, ale už má 2 proražený a stále to pokračuje : :( :zed:

Já to měla podobné. Můj syn začal příkrmy ve 4 měsíci a od první lžičky si jídlo doslova zamiloval. Odmítal UM, ale normálne jedl (tím myslím plnohodnotně) a pil bylinkove čaje. Řešila jsem to s lékařem a ten mi řekl, že pokud UM nechce, nutit ho nemám. Problém by byl, pokud by nechtel pít. UM si vzal pouze v noci. Takže za mě bych to tak zle nevidela. Pokud pije a papa jak ma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 16:00

@Sandra00 Zdravím, jsem ráda, že to není jen můj případ, papá krásně, všechno a pije furt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.19 16:02

@beruska9 Já vám dám nakluš. Napotykali jsme si a ty vaše vzácné rady si nechte, jde to napsat i v klidu, hezký den.

• Citovat
  • Upravit
15995
1.6.19 09:08
@Anonymní píše:
@beruska9 Já vám dám nakluš. Napotykali jsme si a ty vaše vzácné rady si nechte, jde to napsat i v klidu, hezký den.

V internetovych diskusich se bezne tyka, to je soucasti internetove etikety :nevim: Omlouvam se, jestli to nebylo opravnene, ale mela jsem pocit, ze ve 2 ruznych diskusich radim stejne osobe a nikam to nevede :nevim: Snad uz je situace vyresena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová