Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Příkrm je sladký, mléko hořké. Co používáš? Sladký je Sunar. Otázka jestli sedne. Příkrmy jaké? Nedáváš sladké kaše, banány? Píšeš pije… Sladký čaj nebo dokonce stavy?
Příspěvek upraven 26.05.19 v 09:16
@beruska9 To vím taky, jen jsem se ptala, jestli to nemůže být k těm zoubkům
Jinak jsem taky začínala ve 4. měsíci, ale to bylo pár lžiček a stejně byl ucpanej a take pil um mene, tak jsem třeba dala tři dny i týden pauzu. Protože jedl i pil um malo. Postupně se to srovnalo kolem 6. měsíce.
@Bubla_Bučková používáme Hipp:) celé skoro 2 měsíce bez problému. Zkoušeli jsme zeleninu, hodně Mrkvičku s bramborem, a Hipp příkrmy zeleninové na oběd, jogurty, sladké jen jednou (hruškovou presidavku) tu jsme ji dali když se nám probudila ve vlaku a nechtěla mléko a ten den večer vypila malá naposled 120ml, ted si jen cucne a plyve
@Bubla_Bučková Jinak čaj pije jedině sunarek, zkusím ji dát pauzu, ale zase nechci aby byla ohladu
achjo, děkuji
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková Jinak čaj pije jedině sunarek, zkusím ji dát pauzu, ale zase nechci aby byla ohladuachjo, děkuji
Hele zkuste vynechat sladký zatím… Banán, hrušky, sladké čaje, kaše ![]()
@Anonymní píše:
@beruska9 To vím taky, jen jsem se ptala, jestli to nemůže být k těm zoubkům
Ptala ses, jestli resit, tak ti odpovidam, ze jo
Ze my si piseme o tom samem ve 2 diskusich? Co to je vubec za blbost, ze by dite odmitalo mleko kvuli zubum? Nereknu prikrmy/jidlo, kdyz uz potrebuji kousat, ale mleko? 5mesicni nema co byt nekolik dni bez mleka, tak v pondeli naklus k doktorce. Hodne stesti!
A Sunarek doufam ze ne ten granulovany hnus, to vyhod rovnou do kose.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, už jsem zoufalá, malá je od 3 měsíců na UM (mé došlo), ve 4 měsících nám dr doporučila zavést příkrmy, už ji bude skoro 5 měsíců, rostou ji zoubky a odmítá mi UM, jen si cucne a když zjistí, že je to mléko plyve ho, příkrmy papá normálně a pije taky a to hodně, může to být k těm zoubkům nebo bych to měla začít řešit s dr?
UM mi začala odmítat před 5 dny, myslela jsem, že to je k zoubkům, než se prorazí, ale už má 2 proražený a stále to pokračuje :![]()
Já to měla podobné. Můj syn začal příkrmy ve 4 měsíci a od první lžičky si jídlo doslova zamiloval. Odmítal UM, ale normálne jedl (tím myslím plnohodnotně) a pil bylinkove čaje. Řešila jsem to s lékařem a ten mi řekl, že pokud UM nechce, nutit ho nemám. Problém by byl, pokud by nechtel pít. UM si vzal pouze v noci. Takže za mě bych to tak zle nevidela. Pokud pije a papa jak ma ![]()
@Sandra00 Zdravím, jsem ráda, že to není jen můj případ, papá krásně, všechno a pije furt
@beruska9 Já vám dám nakluš. Napotykali jsme si a ty vaše vzácné rady si nechte, jde to napsat i v klidu, hezký den.
@Anonymní píše:
@beruska9 Já vám dám nakluš. Napotykali jsme si a ty vaše vzácné rady si nechte, jde to napsat i v klidu, hezký den.
V internetovych diskusich se bezne tyka, to je soucasti internetove etikety
Omlouvam se, jestli to nebylo opravnene, ale mela jsem pocit, ze ve 2 ruznych diskusich radim stejne osobe a nikam to nevede
Snad uz je situace vyresena.
Ahoj, mám dotaz, už jsem zoufalá, malá je od 3 měsíců na UM (mé došlo), ve 4 měsících nám dr doporučila zavést příkrmy, už ji bude skoro 5 měsíců, rostou ji zoubky a odmítá mi UM, jen si cucne a když zjistí, že je to mléko plyve ho, příkrmy papá normálně a pije taky a to hodně, může to být k těm zoubkům nebo bych to měla začít řešit s dr?

UM mi začala odmítat před 5 dny, myslela jsem, že to je k zoubkům, než se prorazí, ale už má 2 proražený a stále to pokračuje :