Klebsiella léčba

10
4.9.22 12:45

Klebsiella léčba

Dobrý den, mám dotaz už 4 měsíce bojuju s bakterii Klebsiella v moči vyzkoušela jsem už všechny doplňky stravy a měla minimálně pět antibiotik.
Bohužel bakterie se stále drží … tento týden jsem zjistila že jsem ve 3 týdnu těhotenství a nechci kvůli bakterii o miminko přijít.
Slíbenou autovakcínu momentálně obdržet taky nemohu. Prosím kdo měl podobný problém … a zbavil se bakterie Klebsiella o radu už začínám být zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42435
4.9.22 12:56

Jaká ATB jsi měla? Jaká je citlivost? Jestli tě léčí obvodní lékař, co zkusit žádanku do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.9.22 12:58

Popravdě už ani nevím zkusila jsem veškeré antibiotika na které je Klebsiella citlivá ….
Já se právě obávám že kvůli těhotenství nebude možné ani podávat antibiotika do kapačky a nebylo mi to ani doporučeno kvůli množství antibiotik za poslední dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.9.22 13:01

Já se právě obavám že jsem došla do bodu kdy bakterie je rezistentní vůči antibiotikům a proto hledám cestu jestli se nedá bakterie zbavit přírodní cestou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42435
4.9.22 13:06

V nemocnici umí léčit i rezistentní bakterie - bohužel je jich opravdu hodně. Mohou to konzultovat s gynekology. Doma max. zkusit D-manózu, ale nevím, jak v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.9.22 14:20

Já právě doufám že mi povolí autovakcínu ve stavu v jakém to mám si myslím že je to menší zlo než antibiotika pak dále záleží na doktorovi někdo říká že to problém není někdo naopak že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.9.22 04:03

Ahoj, mám klebsiellou už rok v moči a několik urolog, gynekologu a urogynekologu mi cpali několik antb, zdálo se to jeden měsíc dobrý, ale otěhotněla jsem a bylo to zpět. Celé těhu jsem brala antb Zinnat, blokurimu, vitamíny, vse dodržovala a akutní záněty na chvíli ustaly. Hned po porodu, kdy jsem pár týdnů antb neměla, se zas objevil akutní zanet a opět tato bakterie v moči, zase mi dali Zinnat a ja fakt cel život nechci brát antb… psychicky už jsem vyčerpaná, myslím, že mě bakterií nakazil v nemocnici před rokem při hospitalizaci. Autovakcinu mi řekli, že v těhu ne a při kojení taky ne… je to zoufalství, doufám, že tu někdo poradi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.9.22 09:32

Tak to mě mrzí… chci se zeptat miminko je v pořádku donošené? A bakteterie se na něj nepřichytila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.9.22 17:51

Nastesti je v poradku, donosene a snad vse ok :srdce: nejvic jsem to v tehu resila pak s gynekolozkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí