Klinická smrt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@veritea píše:
Tunel jsem neviděla psala jsem o bráně a davy lidí a křiku neznáš mně takže nemůžeš tvrdit zda se něco změnilo řeklo mi to víc lidí co mně znají byla jsem dřív jiná a i můj život nezměnilo se to hned to neříkám
Jen říkám, že klinická smrt to být nemohla, to je pojem západní medicíny, který má jasné parametry a ty lékař zjistí.
Jestli to byl tunel nebo jiné místo „na půl cesty“ jinam, je možné, ale když ses vrátila, tak žiješ svůj život. Ne nikoho jiného.
A to, že tenhle zážitek tě změní, tak ano, to možné je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele zakladatelko. To hulíš tak dobrej matroš nebo ses tak už narodila?
Ne, promiň, ale klinická smrt je něco, co by rozhodně jen tak doktoři nepřehlédli a pravděpodobně by tě museli oživovat a měla by jsi do budoucna spoustu dalších vyšetření. (vím o čem mluvím) Prostě se ti něco zdálo. Ale ještě větší je pravděpodobnost, že jsi byla omámená z narkozy a mozek se ale chtěl probudit. Někdy se to ale nestane najednou a můžeš zažít halucinace, i sluchové. Takže záhada vyřešena, ani jsme nemuseli volat TV Novu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus píše:
Hele zakladatelko. To hulíš tak dobrej matroš nebo ses tak už narodila?![]()
![]()
Ne, promiň, ale klinická smrt je něco, co by rozhodně jen tak doktoři nepřehlédli a pravděpodobně by tě museli oživovat a měla by jsi do budoucna spoustu dalších vyšetření. (vím o čem mluvím) Prostě se ti něco zdálo. Ale ještě větší je pravděpodobnost, že jsi byla omámená z narkozy a mozek se ale chtěl probudit. Někdy se to ale nestane najednou a můžeš zažít halucinace, i sluchové. Takže záhada vyřešena, ani jsme nemuseli volat TV Novu
![]()
![]()
Děkuji za humornou zprávu jsi docela dost k smíchu ani nevíš kolik já mám za sebou lekařů kolik a kam jsem krze tohle všude musela lítat rozhodně jsi tam u toho nestál nebo nestála takže promin nepiš mi to děkuji ti moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprožila jsem klinickou smrt, ale zažila jsem v běžném životě toto:
Jako dítě asi 10-11 let jsem byla plavat v hlubokém rybníku, plavat jsem sice uměla, ale nevěřila jsem si, měla jsem plavací kolo a byla jsem na nafukovací matraci. Najednou jsem se převrátila a jak jsem šla pod vodu, tak jsem cítila, jak se mi plavací kolo dostává ke kolenům. Těch pár vteřin než jsem se ve vodě otočila a vynořila, mi před očima vyběhl obrázek, jak mne loví utopenou a mám připravený pohřebák. Už si to moc přesně nepamatuji, je to cca 35 let zpátky.
Za pár let se mi dostala do ruky knížka od: Raymond A. Moody - Život po životě / Úvahy o životě po životě / Světlo po životě a byl tam příběh podobný mému, myslím když řidič auta vjel pod vlak.
Příspěvek upraven 04.12.17 v 19:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veritea píše:
Děkuji za humornou zprávu jsi docela dost k smíchu ani nevíš kolik já mám za sebou lekařů kolik a kam jsem krze tohle všude musela lítat rozhodně jsi tam u toho nestál nebo nestála takže promin nepiš mi to děkuji ti moc
Jo, to jsem ráda, že jsi se pobavila, protože tady na emiminu nás svými diskuzemi bavíš moc
co tchýně?
a švagrová
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veritea píše:
Byla jsem na Jipce praskl mi slepák
Já v klinické smrti byla, bylo mi 15 a oživovali mě několik minut. U Tebe to byl jen špatný sen, narkóza působí na mozek. A promiň, ale dost špatně se to čte, bez čárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus píše:
Jo, to jsem ráda, že jsi se pobavila, protože tady na emiminu nás svými diskuzemi bavíš moc![]()
![]()
co tchýně?
![]()
![]()
a švagrová
![]()
![]()
[/citace
Tvoje diskuze jsou taky moc vtipné jen někdo má jiný názor ten tvůj mně opravdu nezajímá tak se bav jinde zasloužilá kecalko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Já v klinické smrti byla, bylo mi 15 a oživovali mě několik minut. U Tebe to byl jen špatný sen, narkóza působí na mozek. A promiň, ale dost špatně se to čte, bez čárek
Hlavně že tě oživili tedy za těch 15 minut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veritea píše:@Iustitia omnibus píše:
Jo, to jsem ráda, že jsi se pobavila, protože tady na emiminu nás svými diskuzemi bavíš moc![]()
![]()
co tchýně?
![]()
![]()
a švagrová
![]()
![]()
[/citace
Tvoje diskuze jsou taky moc vtipné jen někdo má jiný názor ten tvůj mně opravdu nezajímá tak se bav jinde zasloužilá kecalko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veritea píše:@Iustitia omnibus píše:
![]()
co tchýně?
![]()
![]()
a švagrová
![]()
![]()
[/citace
Tvoje diskuze jsou taky moc vtipné jen někdo má jiný názor ten tvůj mně opravdu nezajímá tak se bav jinde zasloužilá kecalkoMáš to blbě odcitované. A jinak tě musím opravit, protože já zde ještě žádnou diskuzi nezaložila. Každopádně, pokud jsi nechtěla slyšet všechny názory, tak se nemáš ptát na internetu anonymních lidí, které neznáš. Příště si to radši napiš do deníčku, ten se ti nevytlemí (možná)
Ale teď vážně - NEBYLA TO KLINICKÁ SMRT!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
A pokud by jsi prožila klinickou smrt ležela by jsi na aro a věř tomu že doktoři by jinak kmitali, určitě by u tebe nestála sestra neměřila tlak a netvářila se jakoby nic, lítala by jak pometlo a okamžitě by tě kontrolovala hromada doktorů včetně neurologa atd
Mě oživovali asi tři minuty, pak řekli stabilizovaný stav, šla jsem na jip, pár vyšetření a za pár dní domů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veritea píše:
Hlavně že tě oživili tedy za těch 15 minut
Coó
mě bylo 15 LET, oživovali mě cca tři minuty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Coómě bylo 15 LET, oživovali mě cca tři minuty
Napsala jsi to dobře Borůvko, ale zakladatelka je očividně jiná a asi ani neumí moc číst
Ostatní jsme pochopili, že 15 byl věk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Mě oživovali asi tři minuty, pak řekli stabilizovaný stav, šla jsem na jip, pár vyšetření a za pár dní domů![]()
vidíš měla jsi i vyšetření ale zakladatelka podle mě klinickou smrt neprožila o tom mě nepřesvědčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit