Klinická smrt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
4.12.17 19:53
@Iustitia omnibus píše:
Napsala jsi to dobře Borůvko, ale zakladatelka je očividně jiná a asi ani neumí moc číst :mrgreen: Ostatní jsme pochopili, že 15 byl věk :mavam:

Už jsem si připadala za bl.ba :lol: Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.17 19:54

Hlavně netasit ty kordy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.12.17 19:55
@ka2ka píše:
vidíš měla jsi i vyšetření ale zakladatelka podle mě klinickou smrt neprožila o tom mě nepřesvědčí :nevim:

Pamatuju připojení na ekg na jip, krevní testy. Možná eeg, ale už je to 12 let, ani nevím kde je lékařská zpráva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.12.17 19:58
@veritea píše:
V roce 2012 v srpnu mně bylo z ničeho nic špatně přišla jsem ze školy domů klasicky a řikám to doma mamce ta mně ale moc nevěřila a já jsem si šla lehnout mamka si myslela že chci jen předstírat abych nemusela do školy…
Jinak po 2 hodinách ležení se mi udělalo víc špatně měla jsem neskutečné bolesti břicha zvracela jsem a šlo to semnou z kopce máma neváhala a jely jsme do nemocnice protože babi vykřikal doma může to být slepák! a taky byl dostala jsem v nemocnici přijeti a okamžitě na sál tam mi byl dána do nosu hadice přes nosní přepážku směrem do žaludku aby mně vyndaly sestry vodu před operací bylo to šílené opravdu dodnes si pamatuji jak mi bylo pak si pamatuji že mně řekly at se nebojim že bude vše v pořádku najednou jsem byla ve stavu že mi vše bylo jedno a uspaly mně ani nevím jak a byla jsem pryč Nevím ani jak ale byla jsem mezi šílenými davy lidí kteří se šíleně překřikují jako když mátě miliardy lidí v davu a řvou bylo tam i šero a velká brána ohromná kde jsem stála spolu s lidmi před ní a čekala na něco nevím ani na co potom stála postava vedle mně a povídá mi prosím nekoukej se tam musíš se probudit a furt dokola mit o povídala ta osoba neviděla jsem jí do tváře ale bylo to takové rozmazané pak jsem se probudila celá mokrá v posteli v nemocnici a byla jsem po operaci a byla u mně sestra a měřila tlak šílený zážitek dodnes věřím a žiju jiný život než předtím jsem klidnější nebojím se a hodně věcím řeším o dost jinak než-li dříve někdy když mi je nejhůř žádám na pomoc anděly na které věřím že existují a jsou mi nablízku nebyl to ani nějak velký zážitek nikdy se mi ani po operaci nic nezdálo ale musela jsem být někde kde je to pravdu zajímavé místo a nechtělo se mi ani zpět :andel:

Já ti věřím. Nemusí mít člověk zážitky s ostatními jak přes kopírák. Prožitek si nikým nenech vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
4.12.17 19:58
@veritea píše:
Nevím ani jak ale byla jsem mezi šílenými davy lidí kteří se šíleně překřikují jako když mátě miliardy lidí v davu a řvou bylo tam i šero a velká brána ohromná kde jsem stála spolu s lidmi před ní a čekala na něco nevím ani na co potom stála postava vedle mně a povídá mi prosím nekoukej se tam musíš se probudit a furt dokola mit o povídala ta osoba neviděla jsem jí do tváře ale bylo to takové rozmazané pak jsem se probudila celá mokrá v posteli v nemocnici a byla jsem po operaci

rozumím tomu, jaký jsi dostala dar a děkuji za sdílení :srdce: :kytka:… prosím, nekoukej se tam, musíš se probudit :andel:… to bylo hotové peklo ty šílené davy lidí se šíleně ukřičeným egem, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.12.17 20:02
@jessikka píše:
Já netvrdím, že jsi ten pověstný tunel nemohla vidět a že jsi se nepohybovala „někde jinde“, ale věř, že klinické smrti by si doktoři všimli.
A ani si nemyslím, že žiješ jiný život, takhle to nefunguje.

Nemusela být v klinické smrti, nicméně to nesnižuje zážitek zakladatelky. Občas takové prožitky mají lidé i v obyčejné narkóze nebo při nějaké vypjaté události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 20:06

Zakladatelko, když už mi píšeš soukromou zprávu. Prosím tě, piš to tak, aby se to dalo číst :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27577
4.12.17 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.17 20:09
@Iustitia omnibus píše:
Zakladatelko, když už mi píšeš soukromou zprávu. Prosím tě, piš to tak, aby se to dalo číst :roll: :P

nenadávej jí, třeba to píše v klinické smrti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 20:11
@Burj Chalifa píše:
nenadávej jí, třeba to píše v klinické smrti :think:
:lol: :lol: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.12.17 20:13

Zakladatelko, když jsem se pokoušela vypravovat známým o mém zážitku blízké smrti, nemohla jsem nejdřív vůbec pochopit, jak mě můžou tak odmávnout, když jim říkám o tom absolutně nejdůležitějším, co se mi v životě stalo. Jak řekl Morgenstern: „Není snad většího zklamání, než když přijdeš s radostí v srdci k lhostejnému člověku.“ Až později jsem pochopila, že tu zkušenost docení jen lidé na něco podobného připravení. Já tvůj zážitek posoudit neumím, stejně jako vím, že nikdo nemůže soudit ten můj a vykládat mi, co to bylo či nebylo, když to sám neprožil. Nenech se znechutit, ono postupně člověk z té zkušenosti, ač je to divné, čerpá víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.12.17 20:14
@Enmamma píše:
Nemusela být v klinické smrti, nicméně to nesnižuje zážitek zakladatelky. Občas takové prožitky mají lidé i v obyčejné narkóze nebo při nějaké vypjaté události.

Ale já nic jiného přece netvrdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.12.17 20:19

Zastávám názor ostatních, že tohle rozhodně klinická smrt nebyla, kdyby jsi ji prodělala, věděla by o tom tvoje rodina a lékaři by ti to samozřejmě taky řekli. Narkóza dovede velké věci s mozkem. Sama mám za sebou 7 narkóz, člověku se dokáže zdát vše možné. Já osobně měla jednou záchvat po probuzení na sále a pak se mi na JIP zdálo, že mě navštívil Karel Gott a měla jsem různé projekce z dětství, v ten moment jsem reálně tvrdila, že tam se mnou opravdu je :D..vše to bylo způsobeno jen těmi oblbováky. Je dobře, že jsi život třeba změnila k lepšímu, ale neznamená, že když tu s tebou ostatní nesouhlasí, tak na ně budeš zbytečně vyskakovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.12.17 20:21

@veritea měla jsem v sobě praskly slepak tři dny. Ani ho nenašli, otrava krve, zánět podbřišnice, 9 dní mimo sebe. Dodnes si pamatuji celé to odpoledne, jak mě vezla rychlá, jak na mě pršelo při přesunu do nemocnice, jaké jsem měla spodní prádlo. Každý malinký detail. Asi už jsem byla na druhé straně, doktoři bojovali, ale rodičům řekli, že spíš ať nedoufají. Bylo mi 6. Škoda, že jsem podrobný zážitek neměla…těžko říct, zda to u Tebe byl sen nebo „smrt“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33225
4.12.17 20:29

@veritea Těžko říct ale tohle spíš vypadá že jsi byla malinko mimo z narkozy.Kord tam snad žádný nebyl, víš vůbec jak vypadá? :mrgreen: Klinická smrt je zastavení životních funkcí, kdyby se ti to stalo tak by to jistě lékaři věděli, máš o tom někde záznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat