Klinická smrt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
4.12.17 20:31

Neber si to nějak k srdci, ale já jsem příšerně skeptik. A osobně myslím, že pokud jsi viděla jak te uspavala, objevil se určitě příšerný strach, mozek to vnímá a dá si to do různé souvislosti z ktere pak vytvoří sen. Stejně jako kdykoliv jindy, kdy je člověk ve stresu, řeší prostřednictvím snů své problémy v realitě. Sama si kolikrát říkám co můj mozek dokáže vytvořit za sny je až k nepochopení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
4.12.17 20:38

A kam jsi zakladatelko chodila do skoly, ze fungovala v srpnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27573
4.12.17 20:41
@mado píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.12.17 20:46

Klinickou smrt jsi určitě neprožila.. to by tě museli oživovat na sále ( ale tak člověk se může myslet co chce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.12.17 20:51

A na co se ptáš? Nebo jaký je smysl založení téhle diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6108
4.12.17 21:24

Ja v posledni narkoze byla u more, kdyz jsem procitla a zjistila ze nelezim na plazi, nemam vedle sebe drink a hezky opalene tělo byla jsem nastvana na cely svet :roll: :lol: :lol: jeste omamena jsem volala mamce a stezovala si proc jsem tam nemohla zustat :lol: od te doby jsem nikdy nemela tak zivej sen :lol: a ten rok co me rezali jsem jela k mori abych si to vynahradila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.12.17 22:01
@Enmamma píše:
Nemusela být v klinické smrti, nicméně to nesnižuje zážitek zakladatelky. Občas takové prožitky mají lidé i v obyčejné narkóze nebo při nějaké vypjaté události.

Takové zážitky? Jako sny? Jo, to občas někdo má, ale pšššt 8o 8o Já byla v narkoze několikrát a vždy jsem měla docela hustý sny. Tohle není klinická smrt, zakladatelka evidentně ani neví, co klinická smrt je a jak vypadá. Ale oukej, myslí si, že je letadlo, tak ať si to myslí, nešťastný člověk se rád upíná k nesmyslům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.12.17 22:04
@mado píše:

Asi šla normálně klasicky z reparátu :mrgreen: :mrgreen:

@taketik píše:
Ja v posledni narkoze byla u more, kdyz jsem procitla a zjistila ze nelezim na plazi, nemam vedle sebe drink a hezky opalene tělo byla jsem nastvana na cely svet :roll: :lol: :lol: jeste omamena jsem volala mamce a stezovala si proc jsem tam nemohla zustat :lol: od te doby jsem nikdy nemela tak zivej sen :lol: a ten rok co me rezali jsem jela k mori abych si to vynahradila :lol: :lol:

To je hodně dobrý, já se prý jednou prala se sestřičkou a říkala, že musim jít napsat ten test, ale nevim o tom, určitě mi kecali… zkouškový zrovna nebylo 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35321
4.12.17 22:57

Zakladatelka prozila jen zajimave probouzeni z narkozy. Propleskavaji bezne na sale, u toho asi nikdo jiny nebyl ( ani matka) a teprve kdyz clovek reaguje, daji ho dospat na dospavak a pak na oddeleni nebo na JIP, podle toho, co ma za sebou. Podle me klasicka narkoza a zive sny vlivem odeznivajcich anestetik. Kdo veri na tajemne sily, bude v tom videt zahadu, jiny svet apod…
Nic takoveho v tom neni, je to naprosto bezne, jen u kazdeho jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.12.17 05:11

Z nemocnice jsi dostala zpravu. Pokud bys prozila klinickou smrt, budes to tam mit napsane. Pri operaci jsi monitorovana a to by rozhodne neprehledli. Pletes si pojmy. Jen se ti neco zdalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.17 05:33

Já si teda taky myslím, že jen halucinace při probouzení z narkozy.
Já teda měla vždycky v narkoze naprostý temno, uvědomuju si až když na mě mluvili ať se probudím.

No a pocit rachotu a davu a překřikování - to se mi stává často při obyčejným probouzení. Kolikrát si úplně uvědomuju, jak mozek postupně při probouzení zapíná smysly. a zvuk je jak kdyby z dálky přijížděl rychlík a projížděl těsně kolem mě. ten zvuk a lomoz přichází zdálky, pak kulminuje a najednou se ustálí na realitě - třeba běžném hovoru ve vedlejší místnosti.

Ale tak ono asi těžko svůj mozek přesvědčíš o tom, že ten zážitek byl vlastně jen obyčejné probouzení po operaci, dkyž je ten stejnej mozek přesvědčenej o tom, žes to prožila tak, jak to vyprávíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat