Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Líbí se mi že, zdejší uživatelka @Klopotkova, má co na srdci to na jazyku, a nebojí se nazývat věci pravými jmény. Volil bych ji na hrad, kdyby to bylo možné, co si myslíte vy?
Je to rozumná ženská, která má školu života.
Klopotkova, založ stranu máš náš hlas.
Babiš zklamal, tak zkusíme tebe
máš můj obdiv ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Rotha píše:
Líbí se mi že, zdejší uživatelka @Klopotkova, má co na srdci to na jazyku, a nebojí se nazývat věci pravými jmény. Volil bych ji na hrad, kdyby to bylo možné, co si myslíte vy?Je to rozumná ženská, která má školu života.
Klopotkova, založ stranu máš náš hlas.![]()
máš můj obdiv
Kolik jsi toho vypil 🍸 🍹?
@Kelsey píše:
Kolik jsi toho vypil 🍸 🍹?
Jsi něco pila?
Já nic nevypil milá dráhá ![]()
Piš k tématu, když už píšeš.
Je to jistě zajímavá ženština se zajímavou historií, jen už nedokážu spočítat, kolikrát se tu musela zmínit o tom, že lízala prdeI nějakému dědkovi. Cpe to opravdu všude.
Chtělo by to spíš nějaký webový deníček nebo začít vlogovat na youtube. ![]()
Někdy si nejsem tak úplně jistý, jestli mají lidi představu, co taková funkce obnáší.
![]()
Já bych se tedy do prezidentování moc nehrnul. ![]()
@M_Vladim píše:
Někdy si nejsem tak úplně jistý, jestli mají lidi představu, co taková funkce obnáší.![]()
Já bych se tedy do prezidentování moc nehrnul.
Klopotkova je zkušená, ta to zblsfnr6
s naší pomocí určitě ![]()
@MermaidMotel píše:
Je to jistě zajímavá ženština se zajímavou historií, jen už nedokážu spočítat, kolikrát se tu musela zmínit o tom, že lízala prdeI nějakému dědkovi. Cpe to opravdu všude.Chtělo by to spíš nějaký webový deníček nebo začít vlogovat na youtube.
A už máme i název kanálu, klopotkova_Official ![]()
Být Klopotkou, tak by mě fakt silně urazilo to, že mě bude preferovat volič Babiše.
@Zumpa píše:
Být Klopotkou, tak by mě fakt silně urazilo to, že mě bude preferovat volič Babiše.
Jestli je to pr.del voliče Babiše nebo generála je jí jedno, hlavně když nastaví a je v rauši.
@Rotha píše:
Líbí se mi že, zdejší uživatelka @Klopotkova, má co na srdci to na jazyku, a nebojí se nazývat věci pravými jmény. Volil bych ji na hrad, kdyby to bylo možné, co si myslíte vy?Je to rozumná ženská, která má školu života.
máš můj obdiv
Uz zase ty? Starej se o politoku u Vas a burcuj davy. Ta vase Tussiova taky nebyla zadna hitparada…Jinak smolik tvuj guru Babis je v loji vid a lidi jsou normal kdyz zvolili generala..
@lilith1 píše:
Uz zase ty? Starej se o politoku u Vas a burcuj davy. Ta vase Tussiova taky nebyla zadna hitparada…Jinak smolik tvuj guru Babis je v loji vid a lidi jsou normal kdyz zvolili generala..
Nerozjížděj tady diskuzi o politice, nepotřebuji aby mi kvůli tobě zase zamkli téma jako posledně. A do Anglie se ty vůbec nepleť, protože ty osobně ji nesaháš ani po kotníky. A nespamuj tady, nechci abys tu přispíval.
![]()
@Rotha píše:
máš můj obdiv
Jo, bývalá prostitutka nahradí zloděje. A vzhledem k tomu, že jsem měla čest číst tvé politické názory, tak se nedivím ani tomuhle blábolu. Jdi na ten hrad s ní.
@Rotha píše:
Nerozjížděj tady diskuzi o politice, nepotřebuji aby mi kvůli tobě zase zamkli téma jako posledně. A do Anglie se ty vůbec nepleť, protože ty osobně ji nesaháš ani po kotníky. A nespamuj tady, nechci abys tu přispíval.![]()
![]()
Tak jiste, zalozil si diskusi a diskutovali mu tam lidi. Zalozil jsi provokacni tema, moc dobre tovis. A pak delas nevinatko. Dostavas ban za to, ze urazis hlava nehlava vsechny kolem, neumis se kontrolovat. Tak nedelej ze sebe chudacka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat