Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mamule42 píše:
A hlavně ho musí vykoupat a vyčistit mu zuby
A zakoupit nový Oldspajz.
@ontarova.stara píše:Žes nás taky jednou vyvez
Pojedou na te vlecce, jako ve Slavnostech snezenek, tady je videt, ze ma bagristova obcas dobre napady. Nakonec i taticek Masaryk jezdil v otevrenem kocare. Stare dobre tradice opet oziji.
@ontarova.stara píše:
Pojedou na te vlecce, jako ve Slavnostech snezenek, tady je videt, ze ma bagristova obcas dobre napady. Nakonec i taticek Masaryk jezdil v otevrenem kocare. Stare dobre tradice opet oziji.
jsem si predstavila pani prezidentovou, jak hulaka: zes na taky jednou vyvez! ![]()
Už to chápu, jste mi chtěly zavřít pysk uštěkaným zájezdem na pitomou Costa Bravu a když se rozdávají posty na Hradě, tak na mě zase s*re Ontarovic Azor, žejo! Mažu vás, kamarádky! ![]()
Takze vozovy park i personal zdarne poresen. Nastava ovsem dalsi problem. Ma Klopca nejake zviratko? Ona takova Micka (ne minda!) dokaze pritahnout hlasy volicu.
@ontarova.stara píše:
Takze vozovy park i personal zdarne poresen. Nastava ovsem dalsi problem.Ma Klopca nejake zviratko? Ona takova Micka (ne minda!) dokaze pritahnout hlasy volicu.
@Michelle_M se hlasi ![]()
@matkabagristy píše:
@Michelle_M se hlasi
Jako že ta hradní č-bka budu já, jo?
Zvážím to ![]()
@ontarova.stara píše:
Takze vozovy park i personal zdarne poresen. Nastava ovsem dalsi problem. Ma Klopca nejake zviratko? Ona takova Micka (ne minda!) dokaze pritahnout hlasy volicu.
Může zahrát na strunku rodilkám se svou praxí porodní asistentky.
@matkabagristy píše:
@Michelle_M se hlasi
A bude Angelika stekat nebo kvokat???
@ontarova.stara píše:
A bude Angelika stekat nebo kvokat???
Já jen nechci být pekinéz ![]()
@Michelle_M píše:
Já jen nechci být pekinéz
Verdel grifonek by se ti nelíbil?
@Michelle_M píše:
Já jen nechci být pekinéz
Ja te uplne vidim, jak pobihas po hradnich chodbach…ofina a chochol vlaji…
Příspěvek upraven 25.02.23 v 10:24
@Russet píše:
Verdel grifonek by se ti nelíbil?
Já bych si chtěla aspoň částečně zachovat svou identitu, takže mě napadá třeba maďarský ohař. Zrzavá fenečka s vlahým pohledem, elegantně povlávající oborou v Lánech, to by mi šlo ![]()
@ontarova.stara píše:
Ja te uplne vidim, jak pobihas po hradnich chodbach…
To vypadá na vyholenou broskvičku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat