Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ontarova.stara píše:
Dobre, tyhle posty uz jsou zrejme rozdany. Mluvciho mame?
A znamky? Budou tam ony kouzelne stydke pysky nebo klasicky portret?
Urozeny jako Prvni gentleman konecne zuzitkuje svou kralovskou vychovku. Jen ta inzinyrka je krapinku treskuty material.
Inženýrka se musí uklidit, to je úplně bez diskuze. Ale ten její muž má potenciál, nezapomínala bych na něj. No a známky, tam je volba jednoduchá, musí to být ty kouzelné stydké pysky, aby bylo kazdýmu jasný, jak jsme v p.. i ![]()
@Betty MacDonald píše:
Inženýrka se musí uklidit, to je úplně bez diskuze. Ale ten její muž má potenciál, nezapomínala bych na něj. No a známky, tam je volba jednoduchá, musí to být ty kouzelné stydké pysky, aby bylo kazdýmu jasný, jak jsme v p.. i
Ale jedině typ broskev. Jinak jsme úplně out.
@Russet píše:
Nebyla bych tak přísná, ještě růže by šla… Měla by se zřídit nějaká komise, aby byly známky dostatečně esteticky reprezentativní. Já na to moc odborník nejsem, mám ráda vocasy.
@Betty MacDonald píše:
Nebyla bych tak přísná, ještě růže by šla… Měla by se zřídit nějaká komise, aby byly známky dostatečně estetický reprezentativní. Já na to moc odborník nejsem, mám ráda vocasy.
Jestli vůbec voliči Klopky chodí na poštu a píšou něco tak složitého jako dopisy a pohledy ![]()
@Russet píše:
Jestli vůbec voliči Klopky chodí na poštu a píšou něco tak složitého jako dopisy a pohledy
Musíme být připraveni i na tuto možnost. Žádnou amaterskou chybu si nemůžeme dovolit, stačí jeden jediný s průměrným IQ a může se to vymstít.
Je to naštěstí jen neškodná provokace známého trolla.
Ale že vůbec někoho taková možnost napadne? Ani v nejhorším snu.
@Kelsey píše:
Nekaž to
![]()
@Kelsey píše:
kus babo. prokrastinuji
@Russet píše:
Já bych byla pro Zubatou na známce. ![]()
V téhle době - válka skoro za humny…není na broskve a růže čas…
@Kelsey píše:
Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.
@free333 píše:
Já bych byla pro Zubatou na známce.V téhle době - válka skoro za humny…není na broskve a růže čas…
Zas by to byla nostalgická vzpomínka na exprezidenta a jeho „pasy“.
@ontarova.stara píše:
Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.
První broskvičky
![]()
@ontarova.stara píše:
Klopota bude první muž a mluvčího bude dělat krasoň traktorista
. Ovčáček nebo traktorista. Už je to jedno. Ještě je tam ta milenka Klopoty. Co ta bude dělat za funkci?
@Rotha píše:
Líbí se mi že, zdejší uživatelka @Klopotkova, má co na srdci to na jazyku, a nebojí se nazývat věci pravými jmény. Volil bych ji na hrad, kdyby to bylo možné, co si myslíte vy?Je to rozumná ženská, která má školu života.
Klopotkova, založ stranu máš náš hlas.![]()
Babiš zklamal, tak zkusíme tebe
máš můj obdiv
@Rotha píše:
Nerozjížděj tady diskuzi o politice, nepotřebuji aby mi kvůli tobě zase zamkli téma jako posledně. A do Anglie se ty vůbec nepleť, protože ty osobně ji nesaháš ani po kotníky. A nespamuj tady, nechci abys tu přispíval.![]()
![]()
Zvláštní, jak tě irituje, když někdo zmíní UK. Ale že ty pořád řešíš ČR a přitom tady nebydlíš 🤔
@Kelsey píše:
Klopota bude první muž a mluvčího bude dělat krasoň traktorista. Ovčáček nebo traktorista. Už je to jedno. Ještě je tam ta milenka Klopoty. Co ta bude dělat za funkci?
Ta bude zdobit. Jako Líza v Dirty Dancing.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat