Klopotkova na hrad

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42670
25.2.23 08:39
@ontarova.stara píše:
Dobre, tyhle posty uz jsou zrejme rozdany. Mluvciho mame?
A znamky? Budou tam ony kouzelne stydke pysky nebo klasicky portret?
Urozeny jako Prvni gentleman konecne zuzitkuje svou kralovskou vychovku. Jen ta inzinyrka je krapinku treskuty material.

Inženýrka se musí uklidit, to je úplně bez diskuze. Ale ten její muž má potenciál, nezapomínala bych na něj. No a známky, tam je volba jednoduchá, musí to být ty kouzelné stydké pysky, aby bylo kazdýmu jasný, jak jsme v p.. i ;)

• načítám...
53518
25.2.23 08:40
@Betty MacDonald píše:
Inženýrka se musí uklidit, to je úplně bez diskuze. Ale ten její muž má potenciál, nezapomínala bych na něj. No a známky, tam je volba jednoduchá, musí to být ty kouzelné stydké pysky, aby bylo kazdýmu jasný, jak jsme v p.. i ;)

Ale jedině typ broskev. Jinak jsme úplně out.

• načítám...
42670
25.2.23 08:43
@Russet píše:

Nebyla bych tak přísná, ještě růže by šla… Měla by se zřídit nějaká komise, aby byly známky dostatečně esteticky reprezentativní. Já na to moc odborník nejsem, mám ráda vocasy.

• načítám...
53518
25.2.23 08:45
@Betty MacDonald píše:
Nebyla bych tak přísná, ještě růže by šla… Měla by se zřídit nějaká komise, aby byly známky dostatečně estetický reprezentativní. Já na to moc odborník nejsem, mám ráda vocasy.

Jestli vůbec voliči Klopky chodí na poštu a píšou něco tak složitého jako dopisy a pohledy 8)

• načítám...
42670
25.2.23 08:47
@Russet píše:
Jestli vůbec voliči Klopky chodí na poštu a píšou něco tak složitého jako dopisy a pohledy 8)

Musíme být připraveni i na tuto možnost. Žádnou amaterskou chybu si nemůžeme dovolit, stačí jeden jediný s průměrným IQ a může se to vymstít.

• načítám...
74217
25.2.23 08:48

Je to naštěstí jen neškodná provokace známého trolla.
Ale že vůbec někoho taková možnost napadne? Ani v nejhorším snu.

• načítám...
42670
25.2.23 08:50
@Kelsey píše:
Ale že vůbec někoho taková možnost napadne? Ani v nejhorším snu.

Nekaž to :hug: :hug:

• načítám...
66845
25.2.23 08:51
@Kelsey píše:

kus babo. prokrastinuji

• načítám...
40446
25.2.23 08:51
@Russet píše:

Já bych byla pro Zubatou na známce. :lol:

V téhle době - válka skoro za humny…není na broskve a růže čas…

• načítám...
ontarova.stara
25.2.23 08:53
@Kelsey píše:

Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.

• Upravit
53518
25.2.23 08:54
@free333 píše:
Já bych byla pro Zubatou na známce. :lol:V téhle době - válka skoro za humny…není na broskve a růže čas…

Zas by to byla nostalgická vzpomínka na exprezidenta a jeho „pasy“.

• načítám...
53518
25.2.23 08:55
@ontarova.stara píše:
Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.

První broskvičky :P :P

• načítám...
74217
25.2.23 08:56
@ontarova.stara píše:
Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.

Klopota bude první muž a mluvčího bude dělat krasoň traktorista :mrgreen:. Ovčáček nebo traktorista. Už je to jedno. Ještě je tam ta milenka Klopoty. Co ta bude dělat za funkci?

• načítám...
shadowbabe
25.2.23 08:57
@Rotha píše:
Líbí se mi že, zdejší uživatelka @Klopotkova, má co na srdci to na jazyku, a nebojí se nazývat věci pravými jmény. Volil bych ji na hrad, kdyby to bylo možné, co si myslíte vy?Je to rozumná ženská, která má školu života.
Klopotkova, založ stranu máš náš hlas. :mrgreen: :P Babiš zklamal, tak zkusíme tebe ;) máš můj obdiv ;)
@Rotha píše:
Nerozjížděj tady diskuzi o politice, nepotřebuji aby mi kvůli tobě zase zamkli téma jako posledně. A do Anglie se ty vůbec nepleť, protože ty osobně ji nesaháš ani po kotníky. A nespamuj tady, nechci abys tu přispíval. :poblion: :poblion: :poblion:

Zvláštní, jak tě irituje, když někdo zmíní UK. Ale že ty pořád řešíš ČR a přitom tady nebydlíš 🤔

• Upravit
53518
25.2.23 08:57
@Kelsey píše:
Klopota bude první muž a mluvčího bude dělat krasoň traktorista :mrgreen:. Ovčáček nebo traktorista. Už je to jedno. Ještě je tam ta milenka Klopoty. Co ta bude dělat za funkci?

Ta bude zdobit. Jako Líza v Dirty Dancing.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu